Handbalistele joacă la poalele Tâmpei

Federaţia Română de Handbal a programat miercuri după-amiaza etapă intermediară în Liga Naţională, iar HC Zalău va evolua pe terenul echipei Corona Braşov, formaţie situată pe locul trei după 22 de etape. Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a urcat pe locul şase după victoria de duminică în faţa Constanţei, poziţie pe care are şansa de a rămâne chiar şi în cazul unei înfrângeri, având în vedere că ocupanta locului şapte, HC Dunărea Brăila, va evolua pe terenul campioanei HCM Baia Mare.
„Va fi un joc greu, cu o echipă care are nu mai puţin de şapte jucătoare convocate la echipa naţională pentru Trofeul Carpaţi. Încercăm să facem un joc bun, pregătitor pentru următoarele care vor veni la finalul lunii. Aşa cum am spus după meciul de la Deva, încerc să forţez jucătoarele care au jucat mai puţin în meciurile de până acum. Din păcate, unele dintre ele nu confirmă, după cum s-a văzut şi în meciul cu Constanţa”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Pentru Corona Braşov, victoria în faţa Zalăului nu ar însemna foarte mult, având în vedere că se află la opt lungimi în spatele ocupantei locului secund, CSM Bucureşti.
Partida dintre ASC Corona Braşov şi HC Zalău este programată la ora 17, în Sala Sporturilor din Braşov.
Programul complet al etapei a 23-a: ASC Corona Braşov – HC Zalău, HCM Baia Mare – HC Dunărea Brăila, HCM Râmnicu Vâlcea – Mureşul Târgu Mureş, CSM Ploieşti – SCM Craiova, Universitatea Neptun Constanţa – Unirea Slobozia, HCM Roman – CSM Bucureşti şi Cetate Devatrans – Universitatea Alexandrion Cluj.

One Thought to “Handbalistele joacă la poalele Tâmpei”

  1. Jocul s-a desfasurat inca de miercuri , iar voi inca dormiti …. Somn usor , poate anuntati rezultatul saptamana viitoare cand va treziti……

Leave a Comment