Handbal Club Zalău pregăteşte primul „transfer străin” din istoria clubului

Revenită după o pauză de patru ani în cupele europene, echipa HC Zalău ar putea avea în componenţă în sezonul viitor, pentru prima dată în istoria clubului, o jucătoare străină. Managerul Gheorghe Tadici ne-a dezvăluit zilele trecute că printre handbalistele cu care poartă tratative în această perioadă se află şi o handbalistă de naţionalitate rusă, iar alta din Polonia.
„După părerea mea, cred că am face faţă pe ambele flancuri, campionat – cupe europene, şi cu jucătoare din România. Însă, împreună cu celelalte persoane din conducere, s-a stabilit să încercăm şi un transfer sau două din străinătate. Suntem în discuţii avansate cu o rusoaică şi o ploneză de echipă naţională, dar ele vor ajunge la clubul nostru doar în cazul în care pretenţiile financiare nu depăşesc cu mult cele ale jucătoarelor pe care le avem acum în lot”, ne-a declarat managerul zălăuan.
Reamintim că HC Zalău a terminat pe locul trei ediţia trecută a Ligii Naţionale, câştigând medaliile de bronz. Echipa condusă de Gheorghe Tadici s-a înscris săptămâna trecută în Cupa EHF, fiind a zecea participare într-o astfel de competiţie pentru formaţia de la poalele Meseşului.

5 Thoughts to “Handbal Club Zalău pregăteşte primul „transfer străin” din istoria clubului”

  1. edy

    Nu cred ca H ZALĂU renunță la principiile sănătoase care le avea și s-au luat după cei de la volei. Ar pierde multi spectatori..La fel ca voleiul,

  2. țică

    …fără străine nu se poate. Ceva comisioane , ca la ceilalți cu sstrăini în prostie,gen CSM sau VÂLCEA, BAIA Mare.

  3. musii

    In ce limba o sa vb tadici cu mercenarele ?ca asta nu vorbeste bine nici româneste ,aaaa dar 3_4 înjurături invata el repede ca doar la time out in afara de injuraturi nu zice nimic

  4. Anonim

    gicu ultras a fost consultat?

  5. Anonim

    Jucatoarele straine nu o sa vina la hc zalau pe bani putini si in cupele europene le trebuie jucatoare valoroase

Leave a Comment