Handbal Club Zalău, dintr-o victorie în alta în amicale

HC Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la un turneu de verificare organizat de Minaur Baia Mare, la care a mai fost invitată formaţia poloneză MKS Lublin şi Corona Braşov. De altfel, zălăuancele s-au duelat doar cu celelalte două formaţii invitate, câştigând ambele partide. Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a dispus cu 37 – 26 de multipla campioană a Poloniei, după ce la pauză, tot zălăuancele au avut avantaj de opt goluri, 19 – 11. În cea de-a doua zi a turneului, echipa zălăuană a dispus şi de Corona Braşov cu scorul de 31 – 24 (17 – 12).

Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a susţinut cinci jocuri de verificare până în prezent, două în cantonamentul de la Cheile Grădiştei, iar unul la finalul stagiului de pregătire. Zalăul a învins Ştiinţa Bucureşti şi Corona Braşov în cantonamentul de la Cheile Grădiştei, iar la final a disputat un amical cu Măgura Cisnădie, pe care l-a pierdut.

În perioada 11 – 12 august, HC Zalău organizează un turneu de verificare în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, eveniment la care sunt invitate Minaur Baia Mare, Măgura Cisnădie şi Dacia Mioveni.

2 Thoughts to “Handbal Club Zalău, dintr-o victorie în alta în amicale”

  1. […] HC Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la un turneu de verificare organizat de Minaur Baia Mare, la care a mai fost invitată formaţia poloneză MKS Lublin şi Corona Braşov. De altfel, zălăuancele s-au duelat doar cu celelalte două formaţii invitate, câştigând ambele partide. Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a dispus cu 37 – 26 de multipla campioană a Poloniei, după ce la pauză, tot zălăuancele au avut avantaj de opt goluri, 19 – 11. În cea de-a doua zi a turneului, echipa zălăuană a dispus şi de Corona… Citeste mai mult […]

  2. […] HC Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la un turneu de verificare organizat de Minaur Baia Mare, la care a mai fost invitată formaţia poloneză MKS Lublin şi Corona Braşov. De altfel, zălăuancele s-au duelat doar cu celelalte două formaţii invitate, câştigând ambele partide. Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a dispus cu 37 – 26 de multipla campioană a Poloniei, după ce la pauză, tot zălăuancele au avut avantaj de opt goluri, 19 – 11. În cea de-a doua zi a turneului,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment