Greu fără titulare

„U” Neptun Constanţa – HC Zalău 26 – 23(12 – 9)

Accidentările Claudiei Constantinescu şi a căpitanului Georgiana Ciuciulete i-au dat toate planurile peste cap managerului Gheorghe Tadici, care spera să se întoarcă cu o victorie din deplasarea de la Constanţa. Lipsa celor două, cumulată cu absenţa altor trei jucătoare importante, Varga, Pop şi portarul Mureşan, nerefăcute după operaţii, s-a simţit mult în disputa pe care Zalăul a susţinut-o duminică, pe terenul celor de la Universitatea Tomis Constanţa.
După 2 – 0 în debutul partidei pentru gazde, zălăuancele au restabilit egalitatea la trei, dar Constanţa s-a desprins din nou la două goluri. Zalăul a ţinut aproape până în minutul 17, după care formaţia gazdă s-a desprins la patru goluri în minutul 20, 11 – 7. La pauză, scorul a fost 12 – 9 pentru gazde, iar în partea a doua, Constanţa şi-a majorat avantajul, cânducând de trei ori la şase goluri. Spre final, Zalăul a dat semne de revenire, ducând scorul la 21 – 24 de la 18 – 24. Antrenorul Constanţei a solicitat, însă, timp de odihnă, oprind elanul echipei zălăuane, care a cedat în final cu 23 – 26.
În etapa viitoare, HC Zalău va primi vizita formaţiei ASC Corona Braşov, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 12:30, în Sala Sporturilor.

Alte articole

One Thought to “Greu fără titulare”

  1. aaa

    alt blat….dupa cel de la ploiesti. echipa pacii …

Leave a Comment