Ghid: Verificare bilet la pariuri sportive pe internet

Verificare bilet la Fortuna Bet

Pentru a verifica biletul plasat la agenția Fortuna Bet va trebui să accesezi site-ul operatorul și să dai click pe butonul Pariază în agenții, iar apoi să introduci codul de verificare online în caseta corespunzătoare și apoi să dai click pe butonul Trimite.

Fortuna online îți oferă însă o serie de avantaje imbatabile, pe care trebuie să le iei în calcul, chiar dacă ai experiență zero în ceea ce privește jucatul la pariuri online. Dacă vei paria pe internet, în primul rând, nu ți se va mai reține acea taxă de 5% la plasarea fiecărui bilet, ceea ce pe termen lung se poate transforma într-o sumă frumușică.

Dacă ești speriat să-ți dai datele cardului bancar pe internet, află că agențiile de pariuri online de top dispun de cele mai securizate site-uri și aplicații, rivalizând chiar cu băncile la acest capitol (fără nici o exagerare). Totuși, poți depune bani sau retrage fonduri din contul de pariuri online de la Fortuna direct din agenții, folosind buletinul și numerar. Da, poți paria online fără card de debit sau credit! Depunerea minimă este de 10 lei și nu se percep nici un fel de taxe, iar tu poți umbla la fondurile din contul tău în oricare dintre cele peste 750 de agenții stradale din România!

Dacă vrei să pariezi live, să ai zeci de opțiuni de pariere și să poți plasa bilete în numai câteva secunde, merită să joci la Fortuna online. Nu va mai trebui să ieși din agenție la 22:00 și vei putea paria la orice oră din zi sau din noapte, iar câștigurile se vor credita rapid după stabilirea rezultatelor.

Totodată, dacă pariezi online, nu numai că verificarea biletelor se va transforma într-o procedură simplă și rapidă, ci vei putea revendica numeroase promoții de-a lungul timpului. Te lăsăm să descoperi tu toate celelalte avantaje ale acestui operator.

Verificare bilet la Superbet

Verifică-ți biletul la Super Bet accesând site-ul operatorului, alegând secțiunea Sport și apoi introducând codul aferent biletului în caseta special destinată acestui proces. Confirmă apăsând tasta Enter. Dacă vrei să-ți verici biletul jucat la Superbet Online va trebui să duci cursorul masului pe pictograma situată în dreptul numelui tău de utilizator și să accesezi secțiunea „Biletele mele”.

 

Verificare bilet la Stanleybet

Stanleybet este o agenție care îți oferă inclusiv posibilitatea de a te notifica prin e-mail atunci când biletele tale vor fi soluționate. Pe site-ul dedicat pariurilor din agențiile stradale vei găsi rubricare de verificare bilet pe mijlocul ecranului, iar acolo va trebui să introduci cele două coduri de pe bilet, și anume: „Cod Bilet” și „Cod Câștigător”. Restul procesului se înțelege de la sine.

Verificare bilet la Casa Pariurilor

Casa Pariurilor le oferă jucătorilor șansa de a-și verifica biletul pe pagina de pornire, acolo unde a lăsat o casetă în partea dreapta ecranului destinată verificării biletelor. Va trebui să introduci codul PIN al biletului tău și să apeși tasta Enter pentru a verifica biletele tale.

În plus, ai și varianta de a descărca aplicația operatorului de pe site-ul casamobile.ro și să verifici biletele acolo, fie scanând codul QR al acestora, fie introducând codul PIN în aplicație. Avantajul de a avea aplicația instalată pe smartphone este că vei putea fi notificat atunci când biletele tale se soluționează.

Îți lăsăm un link dacă vrei să găsești procesul de verificare al biletelor la pariuri jucate la fiecare dintre agențiile: Fortuna Bet, Baumbet, Winner, Stanleybet, Superbet, Casa Pariurilor, Get’s Bet, Total Bet, Sport Bet Challenge, Excelbet, Mozzart Bet, Go Bet, Smart Bet, PublicWin, ArminBet, SenatorBet și RealBet.

Leave a Comment