Gheorghe Tadici: „Trebuie să ne îmbunătăţim jocul în perioada următoare”

HC Zalău încheie anul 2015 cu două turnee de verificare, primul fiind organizat la finele acestei săptămâni, în Sala Sporturilor. Handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici s-au întors în urmă cu o săptămână dintr-un stagiu de pregătire de 12 zile desfăşurat la Cheile Grădiştei, iar luni şi-au reluat antrenamentele pe plan local.
„Trebuie să ne îmbunătăţim jocul în perioada următoare, în special la nivelul protarilor şi al jucătoarelor de semicerc, iar atunci cred că putem obţine nişte rezultate care să ne ducă în obiectiv, adică pe unul din locurile 6 – 10. Ne va fi greu să obţinem mai mult, având în vedere că am pierdut câteva puncte importante în tur. Am pierdut puncte la primele cinci echipe din clasament, care vor fi greu de recuperat”, a afirmat managerul Gheorghe Tadici.
Turneul de la Zalău, intitulat „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”, va fi organizat vineri şi sâmbătă. Primul joc este programat la ora 9:45, iar competiţia se va încheia sâmbătă, cu partida dintre HC Zalău şi Universitatea Cluj, programată la ora 12. La finalul evenimentului va avea loc şi o festivitate de premiere.

One Thought to “Gheorghe Tadici: „Trebuie să ne îmbunătăţim jocul în perioada următoare””

  1. stepimar

    De fiecare dată când vizualizaţi scopul propus ca fiind deja îndeplinit, vă intensificaţi dorinţa şi credinţa că acesta poate fi realizat. Ceea ce vedeţi, este ceea ce obţineţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:stepi26@gmail.com

Leave a Comment