Gheorghe Tadici, la finalul turului: „Suntem în grafic după prima parte a campionatului, chiar dacă unii ne vedeau retrogradaţi”

Handbal Club Zalău a obţinut duminică prima victorie în deplasare din turul Ligii Naţionale, câştigând cu scorul de 28 – 24 pe terenul echipei Universitatea Cluj. În urma victoriei obţinute, echipa lui Tadici a urcat pe locul şapte, poziţie pe care termină prima parte a campionatului.

Suntem în grafic după prima parte a campionatului, chiar dacă unii ne vedeau retrogradaţi înaintea începerii campionatului. Putea fi mai bine, dacă nu am fie pierdut în ultimele secunde în deplasarea de la Craiova sau cea de la Bistriţa, dar şi mai rău, având în vedere că nimeni nu spera să câştigăm meciul din prima etapă, cea cu CSM Bucureşti. Putem spune că este foarte bine ce am realizat în prima parte a campionatului, mai ales că unele jucătoare au avut un progres vizibil. Sunt şi unele care au avut un regres, dar acest lucru este din cauza mentalului. Ceea ce am realizat în prima jumătate de campionat se datorează în special Consiliului Judeţean Sălaj, preşedintelui onorific Tiberiu Marc, consilierilor judeţeni, dar şi colaboratorilor şi preşedintelui Adrian Sturz. Vreau să le mulţumesc pe această cale şi membrilor din galerie, care au fost alături de noi şi la meciul de duminică, de la Cluj, dar şi celorlalţi suporteri care sunt alături de noi la partidele de pe teren propriu. Urmează partea a doua a campionatului, cu meciuri grele şi deplasări lungi, dar sper să facem un retur bun de campionat. Primul meci din retur este la CSM Bucureşti, un meci al răzbunării pentru adversare, având în vedere rezultatul din tur”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.

Şapte victorii a obţinut Zalăul în prima parte a campionatului, având şi şase înfrângeri în cele 13 etape. 318 goluri a marcat echipa lui Tadici în prima parte a sezonului şi 306 primite.

Leave a Comment