Gheorghe Tadici intentioneaza sa transfere doua unguroaice

Gheorghe Tadici intentioneaza sa transfere doua unguroaiceCu ocazia turneului de pregatire programat la finalul saptamanii viitoare, unul dintre cele mai puternice turnee organizate in Romania in ultimii ani, managerul Gheorghe Tadici intentioneaza sa transfere la echipa zalauana doua jucatoare de nationalitate maghiara.

Practic, toate cele trei adversare invitate la turneu sunt formatii din Ungaria, angrenate in cupele europene: DVCS Debrecen, ENKSE Bekescsabai si Ferencvaros Budapesta.

Cu ocazia turneului de saptamana viitoare voi urmari doua jucatoare de la echipele adverse, pe care le am in vedere de mai mult timp. Sunt doua jucatoare puternice, de noua metri, iar una dintre ele ar putea evolua si pe postul de extrema dreapta. Ele vor evolua ca titulare in meciurile de la Zalau, iar daca vom fi multumiti de randamentul lor, foarte probabil vom semna contracte cu ele, ne-a precizat managerul Gheorghe Tadici.

Ciuciulete si compania au avut doar cateva zile de pauza dupa dubla cu israeliencele de la Bnei Hertzelyia, de care au dispus in ambele manse, cu scorul de 33 – 21 in tur, respectiv 30 – 21 in partida retur, ambele fiind programate la Zalau.

Handbal Club Zalau si-a reluat marti pregatirile, la prima sedinta tehnica raspunzand prezent 14 jucatoare din cele 17 cate are la dispozitie managerul Gheorghe Tadici. Absente au fost cele trei jucatoare convocate la lotul national de tineret, care vor fi prezente in acest week-end la un turneu de pregatire in Polonia.

Pana la turneul de saptamana viitoare, echipa zalauana efectueaza zilnic cate doua antrenamente, unul in sala si unul in aer liber.

Desi se afla inca sub contract cu HC Zalau pana in luna ianuarie, Dana Babeanu a lipsit de la reuniunea lotului, conducerea clubului Oltchim Ramnicu Valcea anuntandu-si in urma cu doua saptamani intentia de a o readuce la echipa. Odata cu acest anunt, conducerea clubului zalauan a fost informata ca Babeanu este convocata la lotul national de senioare, jucatoarea urmand sa faca deplasarea si la Campionatul Mondial din Brazilia. Imi pare bine ca Babeanu a demonstrat la Trofeul Carpati ca este o jucatoare valoroasa. Domnul Voina s-a contrazis atunci cand a spus ca nu poate face selectia la echipa nationala din campionatul intern, iar acum a apelat chiar si la jucatoare din Divizia A. Imi doresc si sper ca Babeanu si compania sa obtina o medalie la Campionatul Mondial din Brazilia, care sa le ofere sansa de a se califica si la Olimpiada. Eu am satisfactia ca am jucat doua finale de Campionat Mondial, o finala mare si o finala mica. Locul patru la ultimul campionat la care am fost prezent cu echipa a fost considerat un esec, insa m-as bucura daca si actuala nationala s-ar intoarce cu acest

Leave a Comment