CSS Zalau a incheiat turul cu victorie

CSS Zalau a incheiat turul cu victorieTrei victorii si un esec a inregistrat in prima parte a campionatului echipa pregatita de Dan Predescu si Marin Silaghi

Echipa de juniori I de la Clubul Sportiv Scolar Zalau a obtinut duminica, la Cluj, a treia victorie din turul Campionatului National de volei. Voleibalistii condusi de Dan Predescu si Marin Silaghi nu le-au dat nicio sansa adversarilor, chiar daca acestia aveau avantajul terenului propriu, castigand meciul dupa numai trei seturi in fata celor de la Viitorul Cluj.

Primele doua acte au fost castigate cu acelasi scor, 25 – 17, iar in setul trei, clujenii au acumulat doar 14 puncte.

Singurul meci pierdut in prima parte a campionatului de echipa zalauana a avut loc in etapa a III-a, in deplasare, in fata juniorilor de la CSS LAPI Dej, scorul final fiind 3 – 0. Primele doua victorii obtinute de CSS Zalau au avut loc impotriva formatiilor CSS 2 UKRO Baia Mare si CS Phoenix Simleu Silvaniei, ambele castigate cu scorul de 3 – 0.

In acest an sunt programate si doua etape din retur, insa voleibalistii zalauani vor sta in prima etapa, programata in 4 decembrie, deoarece echipa din Toplita s-a retras din campionat. CSS Zalau va evolua insa in 12 decembrie, in deplasare, la CSS 2 UKRO Baia Mare.

CSS Zalau: Mihai Ciupe, Adrian Pop, Vlad Tamba, Marius Ilies, Mihai Iov, Ovidiu Muresan, Sergiu Pop, Inte Razvan, Raul Mastan, Florin Ciobanu, Dan Baltan si Mihai Criste. Antrenori: Dan Predescu si Marin Silaghi.

Leave a Comment