Gheorghe Tadici, înaintea jocului cu CSM Slatina: „Ne dorim să evadăm din zona fierbinte a clasamentului”

HC Zalău revine pe teren propriu după mai bine de o lună, pentru jocul de vineri dimineaţa, programat la ora 11:00, cu CSM Slatina. Ambele formaţii se află în subsolul clasamentului, însă, în cazul unei victorii, HC Zalău ar putea părăsi „zona fierbinte” a clasamentului.

„Este un meci foarte important, în faţa unei echipe cu care suntem în luptă directă pentru un loc cât mai bun în Liga Naţională. Pentru Slatina este un meci de şase puncte, aşa că, adversarele noastre vor face tot posibilul să obţină un rezultat pozitiv. Noi ne-am pregătit bine în ultima perioadă şi consider că fetele sunt într-o formă bună. Ne dorim să facem un joc bun şi să evadăm din zona fierbinte a clasamentului. Ora de disputare este una nepotrivită pentru iubitorii handbalului, dar sper, totuşi, să avem parte de un public cât mai numeros”, a declarat Gheorghe Tadici.

Partida dintre HC Zalău şi CSM Slatina urma să fie televizată, stabilindu-se astfel ora 11:00 de postul care urma să transmită jocul. Ulterior, s-a decis ca meciul să nu mai fie transmis în direct, ora rămânând, însă, neschimbată.

Biletele pentru jocul cu CSM Slatina se vor pune în vânzare la ora 9:30, preţul unui tichet fiind de 10 lei.

 

 

3 Thoughts to “Gheorghe Tadici, înaintea jocului cu CSM Slatina: „Ne dorim să evadăm din zona fierbinte a clasamentului””

  1. […] HC Zalău revine pe teren propriu după mai bine de o lună, pentru jocul de vineri dimineaţa, programat la ora 11:00, cu CSM Slatina. Ambele formaţii se află în subsolul clasamentului, însă, în cazul unei victorii, HC Zalău ar putea părăsi „zona fierbinte” a clasamentului. „Este un meci foarte important, în faţa unei echipe cu care suntem în luptă directă pentru un loc cât mai bun în Liga Naţională. Pentru Slatina este un meci de şase puncte, aşa că, adversarele noastre vor face tot posibilul să obţină un rezultat pozitiv.… Citeste mai mult […]

  2. […] HC Zalău revine pe teren propriu după mai bine de o lună, pentru jocul de vineri dimineaţa, programat la ora 11:00, cu CSM Slatina. Ambele formaţii se află în subsolul clasamentului, însă, în cazul unei victorii, HC Zalău ar putea părăsi „zona fierbinte” a clasamentului. „Este un meci foarte important, în faţa unei echipe cu care suntem în luptă directă pentru un loc cât mai bun în Liga Naţională. Pentru Slatina este un meci de şase puncte, aşa că, adversarele noastre vor face tot posibilul să obţină un rezultat pozitiv.…  » Mai multe detalii […]

  3. Revoltat

    Imi pare rau, dar e musai sa spun: de cate ori vad figura acestui individ imi amintesc o scena care ma urmareste si azi…Am o prietena care, cu vreo 30 de ani in urma, fusese admisa in echipa de catre domnu antrenor… Daca pana atunci ne intalneam suficient de des, intalnirile ulterioare au devenit tot mai rare… La una din ele prietena mea apare cu un ochi vanat si o frumoasa vanataie pe pometul obrazului. Ce-ai patit, am sarit ingrijorata. Eee, un mic acciden,t acasa…Da cum s-antamplat? A stat o vreme tacuta apoi a izbucnit intr-un plans violent: m-a lovit, m-a bruscat, ma agreseaza tot timpul cand i se pare ca nu fac ceva cum trebuie. Nu mai pot, nu cred ca mai suport, dar imi doresc atat de mult sa joooc…Uau, da asa ceva nu mai trebuie sa accepti!…Si ce sa fac, ca vreau sa joc? Treaba ta. Ei bine, dupa 2 ani de umilinte si batai neintrrupte a renuntat ! De aceea, imi pare rau, dar asta e: cand il vad pe individ, o revolta si o scarba imensa cresc in mine. Nu stiu daca intre timp si-a schimbat ” metodele de lucru” dar personal se va bucura intotdeauna de un dispret total. Am zis!

Leave a Comment