Gheorghe Tadici: „Fetele au avut o evoluţie exemplară”

Managerul Gheorghe Tadici s-a arătat mulţumit la finalul jocului de evoluţia handbalistelor sale, afirmând că a fost un exemplară.
„Fetele au fost mai motivate decât în partidele anterioare, s-au mobilizat foarte bine şi ţin să le felicit pentru ceea ce au arătat în acest joc. Au arătat un spirit de echipă nemaipomenit, au jucat una pentru cealaltă, apărarea a funcţionat bine spre foarte bine, mai ales în prima repriză. Este o victorie importantă, una de şase puncte, fiindcă noi am câştigat trei, iar adversarele au pierdut trei. Ne-am desprins la nouă puncte de echipa din Braşov. Sunt foarte mulţumit de aportul pe care l-a avut publicul la această victorie, a ţinut echipa într-un tonus permanent. A fost un adevărat spectacol şi cred că am contribuit cu toţii, începănd de la jucătoare până la persoanele din conducere, la bucuria unei părţi însemnate din comunitatea locală”, a declarat Gheorghe Tadici.

4 Thoughts to “Gheorghe Tadici: „Fetele au avut o evoluţie exemplară””

  1. Exemplar publicul din Zalau la acest meci ,pregatit excelent de maestrul,excelenta prestatia jucatorelor ,principalele actrite ale spectacolui,care au rasplatit sustinerea neconditionata a unui public care au umplut sala pana la refuz,inclusiv loja „privilegiatilor” care nu AU bani pentru…..un bilet …

  2. Anonim

    Ce ziarul naibii mai e și ăsta care are trei articole despre același eveniment ? Chiar nu aveți subiecte să vă umpleți paginile ? Ieșiți la ,,păscut,, și stați de vorbă cu oamenii…

  3. NIco

    E un ziar care scoate in evidenta si lucrurile bune de exceptie care au adus fericire unei sali arhipline (mai putin desigur celor 25 de suporteri de la Brasov -normal) , prin prestatia echipei formidabila , , nu numai denigrari marca ” Graiul” si ciotul lui Sportul Sj , cu satisfactii doar cand pot denigra , datorita incompetentei elementare profesionale si deontologice …Au jucat f,bine , 1000 de oameni au apreciat la unison si merita sa se scoata in evidenta acest fapt 1 Deranjeaza …. cumva nulitatile ? Sa le fie de bine !

  4. Doar doua cuvinte apasat spuse-scrise : FELICTARI MERITATE !!!

Leave a Comment