Gheorghe Tadici: „Este inadmisibil să joci două meciuri în decurs de trei zile”

La numai trei zile de la disputarea partidei de pe teren propriu cu CSM Unirea Slobozia, HC Zalău este nevoită să susţină un nou meci în Liga Naţională. Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici vor evolua luni seara în Capitală, pe terenul campioanei CSM Bucureşti, meciul fiind programat la ora 19:30 şi transmis în direct de DigiSport.
Handbalistele zălăuane nu au avut timp de recuperare după jocul cu Slobozia, fiind nevoite să pornească duminică dimineaţa spre Bucureşti, ceea ce a stârnit nemulţumiri din partea conducerii clubului zălăuan.
„Este inadmisibil să joci două meciuri în decurs de trei zile şi să parcurgi peste 600 de kilometri. La Liga Naţională vorbim despre performanţă şi despre profesionalism sau cel puţin asta îmi doresc să cred. Sâmbătă joci acasă, iar duminică dimineaţa te urci în maşină pentru a parcurge peste 600 de kilometri, ceea ce este anormal. În primul rând, este lipsă de respect faţă de jucătoare, dar şi faţă de club. Jucătoarele au nevoie de recuperare. Sper să fie ultimul caz de acest gen. În ziua în care noi călătorim spre Bucureşti, jucătoarele ar fi trebuit să aibă pauză. Vom încerca să facem faţă cât mai bine adversarului însă, mă gândesc şi la varianta de a nu deplasa întreg lotul la Bucureşti”, a reacţionat Tadici.
„Jocul următor este foarte apropiat de acest meci, iar din acest punct de vedere, cred că este o deficienţă de organizare”, a afirmat şi preşedintele de onoare, Tiberiu Marc.

Leave a Comment