Georgiana Ciuciulete, convocată de Tadici la echipa naţională

Prima acţiune din acest an a echipei naţionale de handbal feminin este programată în perioada 17 – 30 martie, la Baia Mare, printre cele 20 de jucătoare convocate de Gheorghe Tadici pentru „dubla” cu Germania fiind şi căpitanul echipei HC Zalău, Georgiana Ciuciulete. Acţiunea de pregătire se va încheia cu două jocuri de pregătire împotriva reprezentativei Germaniei, ambele programate la Baia Mare, în 28, respectiv 29 martie.

13 din cele 20 de jucătoare care se vor pregăti la Baia Mare au participat şi la Campionatul Mondial de anul trecut, din Serbia. Iniţial, Gheorghe Tadici a convocat 17 jucătoare, iar după etapa a 21-a din Liga Naţională, tehnicianul zălăuan a mai chemat trei handbaliste: Druţu şi Băbeanu, ambele de la HCM Roman şi Dincă, de la SCM Craiova.
În luna aprilie, naţionala pregătită de Gheorghe Tadici va mai susţine o acţine de pregătire, iar în luna iunie, România va juca împotriva reprezentativei Belarusului pentru calificarea la Campionatul European de la finalul acestui an, din Ungaria şi Croaţia. Primul meci este programat în 11 iunie, în Belarus, iar al doilea, patru zile mai târziu, la Baia Mare.
Lotul României convocat la prima acţiune din acest an: portari – Ungureanu, Dedu, Dobre; extreme – Ardean, Hotea, Dincă, Nechita, Chiper; pivoţi – Manea, Chintoan, Ciuciulete; linia de nouă metri – Druţu, Băbeanu, Brădeanu, Zamfir, Perianu, Neagu, Marin, Buceschi, Luca.

Foto: Mediafax

Leave a Comment