Georgiana Bazon a părăsit Zalăul după numai patru luni

Transferată în vara acestui an sub formă de împrumut de la CSM II Bucureşti, pivotul Georgiana Bazon nu s-a integrat la Handbal Club Zalău, evoluând destul de puţine minute pentru formaţia condusă de Gheorghe Tadici. Managerul zălăuan spera ca jucătoarea venită din Capitală să suplinească plecările Georgianei Ciuciulete şi Crinei Pintea, însă handbalista bucureşteană a avut evoluţii destul de modeste pe semicerc.
„O să ne despărţim în zilele următoare de Georgiana Bazon, dar există posibilitatea să ne despărţim şi de alte handbaliste până la finalul acestui an. Sunt unele care au dat randament puţin, care au făcut doar act de prezenţă la meciuri şi urmează să vedem în perioada următoare ce se va întâmpla cu ele. Chiar dacă s-au pregătit, nu este de ajuns, ele trebuie să „deconteze” pe teren, în faţa spectatorilor care vin la sală şi ne susţin”, ne-a declarat în urmă cu câteva zile managerul Gheorghe Tadici.
Tehnicianul zălăuan a mai precizat că există deja câteva soluţii pentru postul de pivot atât din ţară, cât şi din străinătate, iar în perioada următoare va lua o decizie în acest sens.
HC Zalău a plecat marţi dimineaţa într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei, iar după revenirea din cantonament ca susţine câteva partide de verificare.

Leave a Comment