Concursuri de „bench press” de Ziua Naţională a României

Printre competiţiile sportive organizate în Sălaj cu ocazia Zilei Naţionale a României au fost şi două concursuri de „bench press”. În cadrul evenimentelor, concurenţii s-au întrecut în ridicat greutăţi deasupra pietului din stând culcat, concursurile fiind rezervate atât seniorilor, cât şi juniorilor.
La Zalău, concursul s-a desfăşurat în sala „Power Gym”, situată deasupra Parcului Central, în organizarea CS Alfa Zalău şi a Clubului Sportiv Power Gym. Întrecerea seniorilor a fost câştigată de Vasile Puşcaş, urmat de Ioan Mureşan, Horea Brânduşan, Sebastian Pop şi Paul Bălănean. Pe prima poziţie la juniori s-a situat Szeredai Kristian Akos, iar locul doi a fost ocupat de Richard Hodoşan. Rad Elias s-a clasat pe poziţia a treia, urmat de George Vâlceanu şi Flaviu Chiorean.
Sportivii au primit la final din partea organizatorilor diplome şi premii constând în articole sportive.
Concurs de „bench press” a avut loc şi la Şimleu Silvaniei, competiţie organizată de CS Gold Gym şi Primăria Şimleu Silvaniei. Competiţia s-a desfăşurat la patru categorii: juniori mici (minus 70 de kilograme), juniori mari (plus 70 de kilograme), seniori şi masters (plus 50 de ani).
Competiţia juniorilor mici a fost câştigată de Stelian Moldovan, urmat de Florin Deac, Cristian Jurcău şi Sergiu Puşcariu. Cel mai bun la juniori mari a fost Vlad Paşca, iar la seniori, pe primul loc s-a clasat Ciprian Pop. Concursul de masters a fost câştigat de Kristian Neculăeş.
Primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş şi Ioan Laslo, preşedintele CS Gold Gym, au oferit la final diplome tuturor participanţilor.

Leave a Comment