George Zima a ajuns la CSM Sighetu Marmaţiei după despărţirea de Sportul Şimleu

Aflat în discuţii avansate cu CSM Sighetu Marmaţiei la scurt timp după despărţirea de Sportul Şimleu, George Zima a devenit miercuri, oficial, antrenorul formaţiei din judeţul Maramureş.

„După plecarea de la Jiul Petroşani mi-am dorit ca în noul sezon să fiu pe banca unei echipe din Seria a X-a, serie pe care o cunosc foarte bine. Sighetu Marmaţiei este un club potrivit pentru mine, un oraş cu oameni apropiaţi fotbalului şi sunt încrezător că se pot construi multe aspecte pozitive care să ducă la îndeplinirea obiectivelor clubului, dar şi ale mele. Am semnat pe o perioadă de un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un an”, ne-a declarat antrenorul care a fost la numai un minut de o promovare istorică în Liga a II-a cu SCM Zalău.

Tehnicianul orădean a pregătit Sportul Şimleu în două stagiuni. Prima a fost în perioada iulie 2019 – mai 2021, iar a doua oară a fost în perioada aprilie – iunie a acestui an. În aprilie a venit într-un moment extrem de delicat, echipa fiind deja aproape condamnată la retrogradare.

George Zima îl înlocuieşte la CSM Sighetu Marmaţiei pe fostul rapidist, Adrian Iencsi. Reunirea lotului este programată luni, 10 iulie.

 

2 Thoughts to “George Zima a ajuns la CSM Sighetu Marmaţiei după despărţirea de Sportul Şimleu”

  1. […] Aflat în discuţii avansate cu CSM Sighetu Marmaţiei la scurt timp după despărţirea de Sportul Şimleu, George Zima a devenit miercuri, oficial, antrenorul formaţiei din judeţul Maramureş. „După plecarea de la Jiul Petroşani mi-am dorit ca în noul sezon să fiu pe banca unei echipe din Seria a X-a, serie pe care o cunosc foarte bine. Sighetu Marmaţiei este un club potrivit pentru mine, un oraş cu oameni apropiaţi fotbalului şi sunt încrezător că se pot construi multe aspecte pozitive care să ducă la îndeplinirea obiectivelor clubului, dar şi ale… Citeste mai mult […]

  2. […] Aflat în discuţii avansate cu CSM Sighetu Marmaţiei la scurt timp după despărţirea de Sportul Şimleu, George Zima a devenit miercuri, oficial, antrenorul formaţiei din judeţul Maramureş. „După plecarea de la Jiul Petroşani mi-am dorit ca în noul sezon să fiu pe banca unei echipe din Seria a X-a, serie pe care o cunosc foarte bine. Sighetu Marmaţiei este un club potrivit pentru mine, un oraş cu oameni apropiaţi fotbalului şi sunt încrezător că se pot construi multe aspecte pozitive care să ducă la îndeplinirea obiectivelor clubului,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment