Gavril Bârjac ar putea conduce arbitrajul sălăjean în următorii patru ani

Lupta pentru postul de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj a fost, fără doar şi poate, cea mai disputată din ultimii 20 de ani. Finalul a fost unul la care, probabil puţini s-ar fi aşteptat, noul şef al fotbalului sălăjean devenind Daniel Sabou, managerul clubului Viitorul. Din motive lesne de înşeles, arbitrii sălăjeni au încercat să protesteze la adresa noului preşedinte, persoane din anturajul acestora afirmând că mulţi dintre ei nu vor mai arbitra în campionatele judeţene atâta timp cât AJF Sălaj va fi condusă de Daniel Sabou.
Gabriel Bârjac, cel propus şi validat de Adunarea Generală nu a acceptat postul de preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri (CJA), tot din motive lesne de înţeles, iar vineri, noua conducere a fotbalului sălăjean a avut o întâlnire cu o parte dintre arbitrii sălăjeni pentru numirea unui alt preşedinte.
Întâlnirea dintre arbitri şi noua conducere a AJF Sălaj a durat mai bine de două ore, timp în care s-au discutat probleme legate de arbitrajul sălăjean şi de modul în care cele două părţi vor putea colabora în viitor.
Preşedinte al CJA Sălaj a fost propus Gavril Bârjac, fost arbitru divizionar între anii 1994 – 2004, perioadă în care nu a avut nicio etapă de suspendare. Arbitrii prezenţi la întâlnire par să fi fost de acord cu propunerea făcută de Daniel Sabou, urmând ca în perioada următoare, Gavril Bârjac să fie validat de către reprezentanţii cluburilor din judeţ.
„În cazul în care voi fi validat, voi face tot ce depinde de mine ca lucrurile să decurgă normal. Le-am transmis arbitrilor divizionari că fără sprijin din partea lor nu se va putea lucra, iar marea lor majoritate par să fie deschişi colaborării. În primele câteva etape va fi probabil mai greu, apoi cred că lucrurile vor merge pe făgaşul normal. Voi purta discuţii şi cu reprezentanţii cluburilor, ca arbitrii să nu mai aibă de suferit la meciuri, aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă şi cred că lumea va înţelege că lucrurile trebuie să se schimbe în bine”, a precizat Gavril Bârjac, în prezent observator în cadrul AJF Sălaj.
Gavril Bârjac a devenit arbitru în 1988, pe vremea când încă activa ca jucător în Divizia C la Laminorul Zalău şi s-a retras din activitatea în 2004. Trei ani mai târziu a devenit observator la Liga a IV-a. Între anii 2008 – 2012 a condus echipa din Liga a V-a, Largiana Românaşi, fiind în această perioadă şi viceprimar al comunei, iar în urmă cu trei ani a revenit în corpul de observatori.

5 Thoughts to “Gavril Bârjac ar putea conduce arbitrajul sălăjean în următorii patru ani”

  1. Anonim

    care is motivele „lesne de inteles”?

  2. Sa va spun adevarul:

    BAI MORAR VAD CA M-AI RESTRICTIONAT … ESTI UN OM FARA CARACTER…. RUSINE

  3. Sa va spun adevarul:

    NU SPUNETI NIMIC RAU DE ECHIPA LUI SABOU CA NU APARE … SUNTETI RESTRICTIONARI

  4. Sa va spun adevarul:

    UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE! Nu stiu cum se face ca ce am scris inainte nu a aparut… Vroiam sa spun ca doar un singur arbitru divizionar a fost de acord cu colaborarea cu Birjac Gavril, si acela are aproape acelasi nume… Din nefericire vad ca si Gobi procedeaza la fel ca si Sabou…MINTE… de ce in alte doua publicatii declara ceva, iar aici altceva… acum Gobi chiar mi-am schimbat opinia fata de tine… Chiar asa mare influenta are Bode si Buda?! Domnilor ar trebui sa spunem STOP POLITICULUI IN SPORT

  5. ajf

    ajf

    Va spunem noi care sunt motivele ,,lesne de inteles”: 1)Sabou a atacat si a jignit arbitri in campanie iar acum vrea colaborare. 2) toata lumea stie cum s-a realizat surpriza (interventia brutala a politicului in alegeri), chiar si presa care tace…,,inexplicabil”. 3) Noul ales a promis (si promite) marea cu …sarea, dar adevarul ca n-are oameni si lipsurile ies la iveala pe zi ce trece (aceea echipa beton promisa se pare ca a fost doar o petarda electorala).

    Sabou Daniel – PDL , Barou Ioan – PNL si Barjac Gavril – fost USL, acum

Leave a Comment