Gabriela Szucs se desparte de HC Zalău mai repede decât se aştepta

Chiar dacă este un inter de valoare, Gabriela Szucs a avut evoluţii modeste în ultimele meciuri pe care HC Zalău le-a susţinut atât în campionatul intern, cât şi în cupele europene. Dezamăgirea cea mai mare a fost în partida de miercuri, de la Cluj, în care interul Zalăului a înscris unsingur gol, motiv pentru care antrenorul Gheorghe Tadici a decis să nu includă în lot pentru ultimul meci, cu HC Dunărea Brăila.

„Szucs a a vut chiar o evoluţie lamentabilă, motiv pentru care vom analiza foarte bine dacă mai contăm pe serviciile ei şi pentru partida cu Brăila. La cum a jucat în ultimele meciuri nu este o pierdere pentru noi şi prefer să le dau posibilitatea să evolueze jucătoarelor mai tinere, cu caracter”, a precizat managerul Gheorghe Tadici despre jucătoarea care a semnat deja un contract cu HCM Baia Mare.
Partida dintre HC ZAlău şi HC Dunărea Brăila, din cadrul ultimei etape a Ligii Naţionale, este programată miercuri, de la ora 17, în Sala Sporturilor din Zalău.

7 Thoughts to “Gabriela Szucs se desparte de HC Zalău mai repede decât se aştepta”

  1. Anonim

    Buna fata asta am vazut-o aseara in Kaufland

  2. O masura meritata ..corecta

    O masura corecta . Ea nu mai este cu capul aici. Parca e pierduta prin teren . E mercenara , la fel ca toati sportivi . Nu prea au suflet decat pt banii . Asa nu poate fi o mare performera . In plus are o dragoste cu nabadai pentru viata de noapte si e usor atacabila , e nebuna dupa sex … Este si cazul aproape identic al lui CZEZI!

  3. mm

    Chiar nu va e rusine de ce scrieti.

  4. @mm

    Chiar deloc , pt ca asta e adevarul gol golut .. Toata Valcea stie … Intrebatii pe fratii Fiera ..

  5. La vedere

    Adio ! Dar raman cu tine ., bine mersi ! Ha,ha,ha… Ne pregatim pt meciul cu Braila .Ne vedem la sala !

  6. Adevarul este ca...

    Dupa jopcul de la Cluj , daca eram in locul antrenorului nu o mai primeam la echipa . Ea a fost principala vinovata de pierderea jocului , aruncand aiurea la poarta , primind goluri pe langa ea , facand eliminari pana a eliminato a 3 a oara . Numai numele si figurile sunt de ea . Bine ca pleaca de aici . Este doar carne de folosinta pt unii si alti . Tipic unguroaicelor….

  7. Anonim

    bine fac ca pleaca amandoua de la zalau, in locul lor as fi plecat demult. „umbra” manajerului nu le lasa sa creasca in joc, se vede la toate jucatoarele de la zalau o blazare combinata cu frica si repulsia fata de metodele manajerului, le doresc succes in alta parte daca aici nu se poate

Leave a Comment