Fundaş din Serbia la SCM Zalău

După ce a ajuns la un acord cu Mario Geană şi cu Tudor Cociş, conducerea echipei de fotbal, SCM Zalău a reuşit să transfere şi un fundaş central din Serbia. Dejan Uzelac a venit la SCM Zalău cu gândul de a promova în eşalonul secund cu formaţia de la poalele Meseşului, acesta fiind în trecut campion cu formaţia Borac Banja din Bosnia şi Herţegovina. Ultima formaţie pentru care a evoluat sârbul a fost Makedonikos, din Grecia, o echipă din eşalonul secund.

Aflată în cantonament la Arad, formaţia zălăuană a obţinut, la finalul săptămânii trecute, prima victorie în amicale, în faţa celor de la CSC Dumbrăviţa, câştigând cu 1 – 0 prin golul lui Cristian Scutaru. Miercuri, zălăuanii au avut programat un joc de verificare cu Progresul Pecica, iar sâmbătă se vor duela cu Bekescsabai, o formaţie din Liga a III-a maghiară, care-şi propun promovarea în eşalonul secund. Miercuri, 14 februarie, zălăuanii vor întâlni, într-o nouă partidă de verificare, Szeged II, o altă echipă din Liga a III-a ungară.

În acest an, SCM Zalău a mai susţinut două amicale, unul cu Unirea Dej, pierdut cu 1 – 2, iar altul cu ACS Mediaş, încheiat la egalitate, scor 0 – 0.

One Thought to “Fundaş din Serbia la SCM Zalău”

  1. […] După ce a ajuns la un acord cu Mario Geană şi cu Tudor Cociş, conducerea echipei de fotbal, SCM Zalău a reuşit să transfere şi un fundaş central din Serbia. Dejan Uzelac a venit la SCM Zalău cu gândul de a promova în eşalonul secund cu formaţia de la poalele Meseşului, acesta fiind în trecut campion cu formaţia Borac Banja din Bosnia şi Herţegovina. Ultima formaţie pentru care a evoluat sârbul a fost Makedonikos, din Grecia, o echipă din eşalonul secund. Aflată în cantonament la Arad, formaţia zălăuană a obţinut,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment