Fratele internaţionalului Paul Papp rămâne la FC Zalău

Antrenorii echipei FC Zalău, Constantin Olariu şi Cristian Oros, au stabilit zilele trecute lotul cu care vor aborda partea a doua a campionatului Ligii a III-a de fotbal. Clubul zălăuan va beneficia până la finalul turului de peste 500.000 de lei, însă, preşedintele Ioan Morar a precizat că există datorii destul de mari din prima parte a campionatului, având în vedere că în tur, Primăria Zalău nu a putut finanţa clubul, astfel că nu îşi putea permite să transfere jucători foarte scumpi.
„Pe lângă acele datorii care le avem în continuare la ANAF şi care m-am angajat că le voi plăti până la finalul anului, există altfel de datorii către jucători, antrenori şi către colaboratorii noştri. Datoriile la ANAF le voi plăti eu, dar celelalte nu îmi permit să le plătesc tot din banii mei. În aceste condiţii, era clar că nu putem să aducem jucători cu pretenţii prea mari din punct de vedere financiar. Oricum ,cu lotul pe care-l avem în acest moment la dispoziţie, cred că vom urca în clasament în partea a doua a campionatului”, a declarat Ioan Morar.
Cei mai importanţi jucători pe care FC Zalău i-a transferat în pauza de iarnă par a fi moldovenii Pavel Galac şi Boris Ţugui, primul evoluând pe postul de portar, iar al doilea, pe cel de atacant. A mai fost adus la echipă Alexandru Papp de la Unirea Dej, fratele internaţionalului Paul Papp. Chiar dacă este un jucător tânăr, antrenorii s-au arătat mulţumiţi de evoluţiile acestuia şi au decis să-l păstreze în lot.
La FC Zalău a ajuns în această iarnă şi Paul Gheţu, un fotbalist ce a evoluat, la un moment dat, la juniorii clubului Oţelul Galaţi.
Alberto Vălimăreanu şi Louis Copilescu sunt alte două noutăţi pe care FC Zalău le va avea în partea a doua a campionatului.
În probe la FC Zalău au mai ajuns în această iarnă nigerianul Idris Abdul şi francezul Jordan Camille Woume, însă, nici unul dintre ei nu a fost păstrat în lot.

Leave a Comment