Fotbalul sălăjean are reprezentanţi în comisiile Federaţiei Române de Fotbal

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit miercuri, 25 ianuarie, a aprobat în unanimitate de voturi componenţa comisiilor pentru anul 2017. Au fost votate 12 comisii, printre membrii care alcătuiesc aceste comisii regăsindu-se şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, Daniel Sabou, dar şi Gabriel Magdaş, director executiv la FC Zalău.
Sabou face parte din Comisia pentru Relaţia FRF-AJF, care va fi condusă de Octavian Goga, vicepreşedintele Federaţiei Române de Fotbal. Alături de Daniel Sabou au mai fost aleşi cinci membri şi un secretar, toţi membrii comisiei fiind preşedinţi de AJF-uri.
Gabriel Magdaş a fost ales membru în Comisia pentru Relaţia FRF – Liga a III-a, comisia fiind formată din preşedintele Marius Burcă, vicepreşedintele Alexa Krenek, cinci membri şi un secretar.
Tot în cadrul şedinţei de miercuri a mai fost componenţa Comisiei Centrale de Copii şi Juniori, Comisiei Grasroots, Comisiei Centrale de Fotbal Feminin, Comisiei pentru Fotbal în Sală şi Fotbal pe Plajă, Comisiei Juridice, Comisiei Medicale, Comisiei Antidoping, Comisiei pentru Fair-Play, Comisiei pentru Securitate şi Siguranţă în Stadioane şi pentru Licenţierea Stadioanelor şi a Comisiei pentru Relaţia FRF – Liga a II-a.
Comitetul Executiv a mai aprobat solicitarea AJF Braşov cu privire la prelungirea perioadei de transferuri la nivel de AJF-uri. Perioada de transferuri a început în data de 24 ianuarie şi se va încheia cu 48 de ore înaintea primei etape din acest an.

One Thought to “Fotbalul sălăjean are reprezentanţi în comisiile Federaţiei Române de Fotbal”

  1. Anonim

    au ajuns la federatie cu sprijinul lui liviu balint alias como

Leave a Comment