Fotbaliştii zălăuani au suferit prima înfrângere după o perioadă de cinci luni

SCM Zalău a început cu stângul seria meciurilor oficiale din actualul sezon, fiind eliminată din Cupa României de Sportul Şimleu, la loviturile de departajare. „Duşul rece” din prima partidă i-a trezit, însă, la realitate pe jucătorii antrenaţi de Marius Paşca şi Alexandru Pop, care nu au mai pierdut nici un meci în prima parte a campionatului. Şapte victorii şi trei egaluri este bilanţul SCM-ului după 10 etape, iar în primele două amicale ale iernii, Zalăul a învins cu 3 – 1 Viitorul Cluj şi cu 2 – 1 Universitatea Cluj.

Fără aportul a şapte jucători, indisponibili din cauza unor probleme medicale, SCM Zalău a suferit marţi prima înfrângere după o perioadă de cinci luni. Formaţia de la poalele Meseşului a cedat cu 0 – 2 în faţa colegei de serie, Progresul Şomcuta Mare, într-un amical desfăşurat la Baza Sportivă din Iclod (Cluj). Maramureşenii au deschis scorul în minutul 7, pe o fază de contraatac, iar în minutul 67 au înscris pentru 2 – 0 dintr-o fază fixă.

„Este clar că ne nemulţumeşte acest rezultat. Nu am mai pierdut un meci din luna septembrie a anului trecut, de la meciul din Cupă. A fost un teren cu suprafaţă sintetică, îngheţat în multe locuri, iar pentru jucătorii noştri a fost un minus, având în vedere că suntem echipa care punem accentul pe faza de construcţie. Totuşi, este bine că acest „duş rece” a venit într-un meci amical”, a declarat antrenorul Marius Paşca.

Pentru zălăuani urmează sâmbătă amicalul cu Avântul Reghin, formaţie ce activează în Seria a IX-a din Liga a III-a. Partida va avea loc la Târgu Mureş, începând cu ora 12.

SCM Zalău: A. Pop (min. 45, Miron) – Vişan, Chiş, Dulap, Cohan, Culda (min. 60, Petra), Onicaş, Calugher (min. 60, Cozma), Logon (min. 60, Jula), Istrate şi S.Pop. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

 

 

3 Thoughts to “Fotbaliştii zălăuani au suferit prima înfrângere după o perioadă de cinci luni”

  1. Anonim

    Fotbal de Cupa Satelor ! Ce va tot faceti vant singuri . Sport de masa …

  2. Anonim

    Pasca dați demisia ca nu ești în antrenor de liga 3 juc joaca cum vor osa mai pierzi meciuri demisia pasca

  3. Anonim

    FC CSM Zalău o gluma proasta ridicata în slăvi de presă miloaga din Zalău

Leave a Comment