Fostul căpitan al Armăturii Zalău, în noua conducere a AJF Sălaj

Patru candidaturi au fost depuse pentru cele două funcţii de vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, printre cei care au sperat la o astfel de funcţie numărându-se şi fostul căpitan al Armăturii Zalău, Marius Cozma. Fostul playmaker al formaţiei zălăuane a fost ales vicepreşedinte din primul tur, obţinând 42 de voturi din 49 posibile.
„Într-adevăr, este o surpriză pentru mine faptul că am fost ales de 42 de membri afiliaţi. Înseamnă că lumea nu a trecut cu vederea cariera mea de fotbalist, mai ales perioada petrecută la Armătura Zalău, care a fost cea mai frumoasă. Este o onoare, dar, în acelaşi timp şi o responsabilitate pentru mine. Dacă astăzi (n.r. sâmbătă) sărbătorim o victorie, de sâptămâna viitoare va trebui să începem să facem ceea ce le-am promis cluburilor afiliate”, ne-a declarat Marius Cozma.
Fostul căpitan al defunctei Armătura promite că se va implica în proiectul prin care Sălajul să aibă, din nou, o echipă la nivelul Ligii a III-a.
„Mă voi implica direct în proiectul prin care Sălajul să aibă o echipă competitivă la nivelul Ligii a III-a. Este nevoie de un astfel de club şi, cu puţin efort, cred că iubitorii fotbalului din Sălaj ar putea avea în următorii ani chiar o echipă de Liga a II-a”, a mai afirmat Cozma, considerat unul dintre cei mai emblematici jucători din istoria fotbalului Sălăjean.
Al doilea vicepreşedinte al AJF Sălaj a fost ales Horaţiu Bogar, acesta ocupând funcţia de vicepreşedinte şi în ultimii patru ani.
În cursă au mai intrat Marius Paşca şi Nicolae Danciu, primul pierzând lupta pentru funcţia de vicepreşedinte la două voturi, fiind ales de 23 de membri afiliaţi, în timp ce Bogar a obţinut 25 de voturi, unul din cele 49 fiind declarat nul.
În cadrul Adunării Generale Ordinare de sâmbătă au mai fost aleşi Liviu Horincar – reprezentant Liga a IV-a, Florin Mitrea – reprezentant Liga a V-a şi Zoltan Ardelean – reprezentant copii şi juniori.

Alte articole

6 Thoughts to “Fostul căpitan al Armăturii Zalău, în noua conducere a AJF Sălaj”

 1. Alfaman

  Paduchele de Cozma, fost fotbalist mediocru nu play-maker, s-a invartit cumva si obtinut functia.

 2. Praf si pulbere !

  Dupa lovitura militara de stat totul s-a naruit in Salaj, inclusiv fotbalul. In regimul socialist aveam o frumoasa echipa a Armaturii in Divizia B. Au fost meciuri memorabile, parca ieri a fost meciul dn Cupa Romaniei cu U Craiova !

 3. Alex

  Bravo Marius!felicitari este un baiat de nota 10.

 4. Lovas Gheorghe

  Va dati cu parerea toti neavenitii.Mariusica este unul dintre jucatorii emblematici ai Zalaului.Unde mai pui ca este si un om de caracter.Felicitari Marius!

 5. Anonim

  Felicitari Marius…… un om fain

 6. Ioana

  Felicitări, Marius! Știu sigur ca la cum ai fost educat și crescut vei ajuta sportul sălăjean și nu numai.
  Fă-ne mandri, fa ca numele de Cozma, sa fie rostit cu mândrie de mulți.
  Succes!

Leave a Comment