Final de tur în faţa „lanternei roşii”

Sâmbătă, ora 17, Sala „Silvania” din Şimleu
Phoenix Şimleu – „U” Cluj

Venită după două victorii consecutive, una pe teren propriu în faţa Rematului, iar ultima în deplasare pe terenul celor de la CSM Bucureşti, ambele câştigate cu 3 – 0, nou-promovata Phoenix Şimleu va susţine sâmbătă ultimul meci din turul Diviziei A1. Echipa antrenată de fostul internaţional Mircea Abraham va întâlni „lanterna roşie” a clasamentului, Universitatea Cluj, formaţie ce nu a câştigat niciun meci în primele opt etape. Mai mult, formaţia condusă de Bogdan Tănase a câştigat doar două seturi în cele opt întâlniri, pierzând 24.
Din păcate, Mircea Abraham se confruntă cu câteva probleme de sănătate, falsul Cristian Pop şi centrii Silaghi Ionuţ şi Bokor Gabor având şanse foarte mici de a fi apţi pentru această întâlnire.
„Toţi trei au probleme de sănătate şi nu ştiu dacă ne vom putea baza pe ei în partida cu Clujul. Dacă vor fi apţi va fi ok, dacă nu ne va fi destul de dificil, chiar dacă întâlnim Clujul. Practic ei nu au nimic de pierdut, iar când o echipă abordează un meci cu un astfel de gând poate apărea şi un rezultat surpriză”, ne-a declarat Abraham.
Pentru gruparea de la poalele Măgurii va fi ultimul meci al turului, având în vedere că în ultima etapă ar fi trebuit să întâlnească CSS LPS Bihorul Oradea, formaţie ce nu s-a mai înscris în campionat.

Leave a Comment