Federaţia a decis: HC Zalău a câştigat la „masa verde” duelul cu SCM Craiova

Formaţia antrenată de Gheorghe Tadici are acumulate trei puncte după primele două etape, chiar dacă a înregistrat un egal şi o înfrângere în primele două runde. HC Zalău a câştigat la „masa verde” meciul din prima etapă, susţinut în deplasare, în faţa echipei SCM Craiova, după ce scorul înregistrat la final a fost 23 – 23.

„Comisia de Disciplină a decis ca meciul să fie omologat cu scorul de 10 – 0 în favoarea Zalăului”, ne-a informat preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu.
Decizia a fost luată în cursul zilei de marţi, iar pe lângă victoria la „masa verde” a Zalăului, echipa din Craiova a fost penalizată cu un punct.
Antrenoarea oltencelor, Carmen Amariei, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că, într-adevăr, s-a comis o greşeală din partea conducerii clubului SCM Craiova, însă, consideră că ar fi nedrept ca formaţia pe care o antrenează să piardă meciul.
Marţi, 24 septembrie, este programată o nouă şedinţă a Comisiei de Disciplină, la care au fost invitate şi jucătoarele Anca Amariei şi Claudia Haşegan, pentru audieri în legătură cu transferul acestora la clubul craiovean.

Leave a Comment