FC Zalău, umilită la Dej

Unirea Dej – FC Zalău 5 – 0 (3 – 0)

Au marcat: Cornel Cornea (min. 35), Radu Moldovan (min. 37 şi 65), Thiam Ibrahim (min. 43 şi 53)

După un început promiţător de campionat, înregistrând două victorii, o remiză în deplasare şi o înfrângere, FC Zalău a pierdut ultimele trei din actualul sezon. Jocul echipei nu arată deloc bine, mai ales că în ultimul meci, susţinut marţi, FC Zalău a pierdut cu un ruşinos 0 – 5 pe terenul ultimei clasate, Unirea Dej. Jucătorii zălăuani veneau după un alt eşec, înregistrat chiar pe teren propriu, 0 – 1 în faţa formaţiei CS Oşorhei, iar atitudinea jucătorilor ar fi trebuit să fie mult schimbată în bine. Din păcate, evoluţia echipei a fost foarte ştearsă, zălăuanii contând doar în prima jumătate de oră.
Cosmin Sabou putea deschide scorul încă din minutul 5, când mingea trimisă de acesta, de la aproximativ 25 de metri, a lovit bara transversală a porţii apărate de Szekely Lorand. Playmaker-ul Zalăului a mai avut câteva şuturi pe spaţiul porţii, dar goalkepeer gazdelor a fost de fiecare dată la post.
Până la finalul meciului, jucătorii pregătiţi de Jula şi Oros au mai contat foarte puţin, în timp ce gazdele au început recitalul.
Până la pauză, Unirea Dej a înscris de trei ori, primele două goluri fiind marcate în decurs de numai două minute. Scorul a fost deschis în minutul 35, de Cornel Cornea, care l-a învins pe portarul Chiş dintr-o lovitură liberă, de la aproximativ 23 de metri.
Două minute mai târziu, Radu Moldovan a scăpat de sub marcajul fundaşilor zălăuani şi l-a învins pe portarul Chiş, după ce a scăpat singur cu acesta. Thiam Ibrahim a făcut 3 – 0 până la pauză, profitând de o degajare greşită a goalkeeper-ului zălăuan.
Acelaşi Ibrahim a punctat pentru 4 – 0, după zece minute de la reluare, în urma unei pase primite de la căpitanul Găvruş. Tabela a fost închisă în minutul 65, Radu Moldovan reuşind, şi el, dubla.
Cu şapte minute înainte de final, FC Zalău putea înscrie măcar golul de onoare, însă Mihai Bode a reluat în portarul advers centrarea trimisă de Cosmin Sabou.
„Într-adevăr, băieţii au avut o evoluţie foarte slabă la Dej, însă în paritdele anterioare au practicat un joc bun, cu multe ocazii de gol. Pentru mine a fost cea mai mare umilinţă de când sunt nu doar antrenor, ci şi jucător. Chiar nu am cuvinte după acest eşec ruşinos. Vom face o analiză pentru a vedea exat care a fost motivul acestei înfrângeri şi se vor lua măsurile care se impun”, a declarat antrenorul Vasile Jula.
În urma eşecului de la Dej, FC Zală a coborât pe locul opt, iar vineri va primi vizita formaţiei Arieşul Turda.
Unirea Dej: Szekely Lorand – Sorin Vârdea, Kovacs Szabolcs, Traore Suleyman, Thiam Ibrahim (min. 75, Dan Blaj), Paul Bogdan (min. 87, Marius Cristea), Teodor Rus (min. 72, Adrian Bud), Ionuţ Bratima, Cornel Cornea, Radu Găvruş, Radu Moldovan (min. 80, Gomes Da Silva). Antrenor: Mihai Ciobanu
FC Zalău: Claudiu Chiş – Vlad Lung, Cosmin Cosma (min. 86, Sebastian Moroti), Vlad Negrean, Viorel Ionaşcu, Mihai Bode (cpt.), Cosmin Sabou (min. 88, Mihai Cherecheş), Raul Stanciu, Gabriel Ţiriac, Codruţ Ardelean (min. 66, Raul Silaghi) şi Victor Dobrescu (min. 88, Alexandru Pop). Antrenori: Vasile Jula şi Cristian Oros
Rezultatele complete: Arieşul Turda – Naţional Sebiş 1 – 3, Unirea Dej – FC Zalău 5 – 0, CS Oşorhei – CS Ineu 0 – 2, Unirea Jucu – Sănătatea Cluj 2 – 3, FCM Baia Mare – Şoimii Pâncota 0 – 1. Metalurgistul Cugir a stat.
Clasament:
1.Naţional Sebiş 7 6 1 0 16 – 2 19p
2. Metalurgistul Cugir 6 4 1 1 13 – 4 13p
3. Şoimii Pâncota 6 3 1 2 12 – 5 10p
4. CS Oşorhei 6 3 1 2 9 – 8 10p
5. CS Ineu 7 2 3 2 6 – 8 9p
6. Unirea Jucu 6 2 2 2 12 – 12 8p
7. FCM Baia Mare 6 2 2 2 7 – 7 8p
8. FC Zalău 7 2 1 4 10 – 12 7p
9. Sănătatea Cluj 7 1 2 4 5 – 18 5p
10. Unirea Dej 6 1 1 4 9 – 13 4p
11. Arieşul Turda 6 0 3 3 4 – 15 3p

 

One Thought to “FC Zalău, umilită la Dej”

  1. […] După un început promiţător de campionat, înregistrând două victorii, o remiză în deplasare şi o înfrângere, FC Zalău a pierdut ultimele trei din actualul sezon. Jocul echipei nu arată deloc bine, mai ales că în ultimul meci, susţinut marţi, FC Zalău a pierdut cu un ruşinos 0 – 5 pe terenul ultimei clasate, Unirea Dej. Jucătorii zălăuani veneau după un alt eşec, înregistrat chiar pe teren propriu, …mai multe stiri […]

Leave a Comment