FC Zalău transferă un fost jucător al echipei Rapid Bucureşti

După un sezon în care a ocupat ultimul loc în Seria a VI-a a Ligii a III-a, FC Zalău a început luni antrenamentele în vederea pregătirii noului sezon. Sub comanda antrenorilor Constantin Olariu şi Cristian Oros s-au aflat şi patru fotbalişti noi: portarul Claudiu Băican şi jucătorii de câmp Florin Istrate, Corneliu Tăbuleac şi Marian Hosu.
Claudiu Băican revine la FC Zalău, după un an în care a activat în Liga a II-a, la Olimpia Satu Mare. Acesta nu a fost prezent luni după-amiază la prima şedinţă de pregătire, însă a ajuns la antrenamentul de ieri dimineaţă.
Florin Istrate este un mijlocaş de 27 de ani, care a evoluat în trecut la echipele Juventus Bucureşti, Oţelul Galaţi, Corona Braşov, Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Mureş, Dunărea Galaţi şi Rapid Bucureşti.
Corneliu Tîbuleac este al treilea jucător nou care a început pregătirile cu echipa zălăuană. Fotbalistul are vârsta de 20 de ani, provine din Republica Moldova, iar în sezonul trecut a evoluat în prima ligă a ţării sale.
Marius Hosu este un fotbalist orădean, în vârstă de 23 de ani, care a evoluat în sezonul trecut la CS Oşorhei, echipă colegă de serie cu FC Zalău. La nivel de seniori, Hosu a mai activat la FC Bihor Oradea, Luceafărul Oradea şi Şoimii Pâncota.
La antrenamentele echipei vor mai ajunge în zilele următoare Viorel Ionaşcu şi Cristian Tăbârţă, fotbalişti aflaţi la final de contract odată cu încheierea sezonului 2015 – 2016, dar care şi-au prelungit înţelegerea cu formaţia zălăuană.
Echipa se va pregăti câteva zile pe plan local, însă, conducerea ia în calcul şi efectuarea unui stagiu de pregătire, cel mai probabil, la Ocna Şugatag.
„Mi-aş dori să putem face un cantonament de câteva zile la Ocna Şugatag sau într-o altă staţiune. Dacă în sezonul trecut nu am avut niciun obiectiv, având acele datorii către stat, care se întind până la finalul acestui an, în sezonul viitor ne dorim o clasare în prima jumătate a clasamentului”, ne-a declarat Ioan Morar.

Leave a Comment