FC Zalău susţine al treilea meci în decurs de o săptămână

FC Zalău a urcat pe poziţia secundă după etapa de marţi, în care a învins cu scorul de 1 – 0, în deplasare, Viitorul Ulmeni, echipă promovată în Liga a III-a în vara anului trecut. „Alb-albaştrii” susţin vineri după-amiaza al trei meci în decurs de o săptămână, vinerea trecută evoluând tot pe teren propriu, în faţa echipei Unirea Dej, de care a dispus cu scoru de 2 – 0. Zălăuanii vor să-şi consolideze poziţia secundă, iar pentru aceasta au nevoie de o nouă victorie în duelul de vineri.
„Meciul cu Reghinul este unul foarte important şi dificil în acelaşi timp. Va trebui să-l tratăm cu maximă seriozitate, chiar dacă am reuşit să ne impunem şi în meciul tur. Avem şansa de a rămâne pe poziţia a doua în clasament şi va trebui să facem tot ce depinde de noi pentru a realiza o victorie”, ne-a declarat preşedinte Ioan Morar.
Avântul Reghin se situează pe poziţia a opta în clasamentul Seriei a V-a.
Partida dintre FC Zalău şi Avântul Reghin este programată la ora 17, pe Stadionul Municipal.
În cadrul rundei a 22-a, au mai fost programate jocurile: Unirea Jucu – CS Oşorhei, Sănătatea Cluj – CS Iernut, Gaz Metan II Mediaş – Unirea Dej, Fotbal Comuna Recea – Metalurgistul Cugir, FC Hermannstadt – Viitorul Ulmeni, Comuna Recolta Dorolţ – FC Bistriţa.

Leave a Comment