FC Zalău, şi învinsă, şi cu banii luaţi

Etapa a 22-a din Liga a III-a de fotbal, desfăşurată în urmă cu două săptămâni, a fost cu ghinion pentru FC Zalău, formaţie a cărei conducere anunţa la începutul acestui an că speră la o promovare în Liga a II-a la finalul sezonului.
„Alb-albaştii” au pierdut cu scorul de 0 – 1 duelul de pe teren propriu cu Avântul Reghin, rezultat în urma căruia, zălăuanii şi-au luat „adio” de la promovare. Şi, cum necazul nu vine niciodată singur, pe lângă faptul că formaţia de la poalele Meseşului a ieşit din această luptă, FC Zalău s-a ales şi cu o amendă, dar şi cu doi jucători suspendaţi pentru câteva etape şi amendaţi.
Florin Istrate, jucătorul eliminat în minutul 12 al întâlnirii pentru un faul dur comis asupra unui adversar, s-a ales cu două etape de suspendare şi cu o amendă de 1.000 de lei. Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat şi mai drastic pe portarul Claudiu Băican, care a avut o ieşire nervostă la finalul partidei asupra arbitrului de centru, după ce acesta luase o serie de decizii controversate în timpul jocului. Băican a fost suspendat timp de trei etape şi penalizat cu suma de 1.700 de lei.
Şi clubul s-a ales cu o amendă de 2.500 de lei, pentru faptul că la finalul jocului au pătruns pe teren persoane neautorizate, cerându-i arbitrului explicaţii pentru prestaţia lamentabilă din timpul jocului.
Dacă portarul Claudiu Băican poate reveni între buturi după cele trei etape de suspendare, situaţia jucătorului Florin Istrate este în continuare incertă, având în vedere că acesta şi-a fracturat mâna la o zi după jocul cu Avântul Reghin, fiind în concediu medical.

2 Thoughts to “FC Zalău, şi învinsă, şi cu banii luaţi”

  1. K

    Cine plateste amenzile? Prostii platitori de taxe

  2. Gghhgjj

    Domnule primar mai dati ceva bani LA morar !!fie/va mila. De acesti ,,braavi fotbalisti ,, !!!!

Leave a Comment