FC Zalău şi-a amânat cantonamentul

Programat iniţial în perioada 15 – 22 iulie, stagiul de pregătire pe care FC Zalău urmează să-l efectueze înaintea începerii noului sezon a fost amânat. Principalul motiv îl reprezintă lotul de care dispun în acest moment antrenorii Paşca şi Oros. După ce s-a renunţat în această vară la serviciile portarului George Cosma şi a jucătorilor Cristian Păcurar şi Răzvan Nicorici, iar fundaşul Cosmin Cosma şi-a exprimat dorinţa de a pleca la muncă în Anglia, FC Zalău l-a pierdut joi şi pe atacantul Andrei Bălan. Acesta a decis brusc şi dintr-o dată să părăsească lotul zălăuan, după ce luni ajunsese la o înţelegere cu preşedintele Ioan Morar. „Nu se pune problema de contract, pentru că ne-am înţeles la bani. Am revenit acasă pentru că am avut ceva probleme personale, pe care urmează să le rezolv în zilele următoare, când mă voi decide şi asupra viitorului meu. Am oferte şi de la alte echipe, însă nimănui nu am dat niciun răspuns concret”, ne-a declarat atacantul. Există însă şi varianta la Andrei Bălan să renunţe la fotbal, urmând să lucreze într-un domeniul cu totul diferit de sport.

Având în vedere că FC Zalău şi-a amânat perioada de cantonament, stagiul de pregătire care urmează să-l efectueze în perioada 23 – 30 iulie se va desfăşura într-o altă locaţie. „La Sovata aveam rezervare doar pentru perioada 15 – 22. În cazul acesta vom merge într-o altă locaţie. Am avut discuţii în câteva locuri, iar conducerea va stabili în zilele următoare unde este oferta cea mai bună”, a precizat directorul sportiv de la FC Zalău, Paul Georgescu.
Joi a mai ajuns un jucător în probe la FC Zalău, fundaşul Mihai Pop, fotbalist ce a trecut şi prin curtea campioanei CFR Cluj, evoluând la grupele de juniori. Născut în 1988 ş cu o talie de 1,85 metri, fundaşul a evoluat pentru „alb-albaştri” în prima partidă amicată, cea cu Barcău Nuşfalău, dar şi în amicalul de la Jibou.

Leave a Comment