FC Zalău se duelează cu o nou-promovată

Sâmbătă, ora 15, Stadionul din Galda de Jos
Industria Galda – FC Zalău

FC Zalău speră să „spele” eşecul înregistrat săptămâna trecută pe teren propriu în faţa celor de la Metalurgistul Cugir cu o victorie în partida de sâmbătă, pe terenul celor de la Industria Galda. Formaţia albaiuliană nu a avut o evoluţie foarte bună în primele şapte runde, fiind şi o formaţie nou-promovată, înregistrând o victorie, trei egaluri şi trei înfrângeri. Singura formaţie pe care Galda a învins-o în acest sezon este Sănătatea Servicii Publice Cluj, formaţie aflată pe ultimul loc, în faţa căreia albaiulienii s-au impus cu 3 – 0 în cadrul rundei a doua.
Formaţia pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros se situează pe locul cinci înaintea duelului de sâmbătă, poziţie pe care a coborât după eşecul în faţa Cugirului. În primul „11” al formaţiei zălăuane revine mijlocaşul nigerian Ibrahim Jamilu, suspendat etapa trecută, însă, va absenta, în continuare, Viorel Ionaşcu.
Meciul dintre Industria Galda şi FC Zalău este programat la ora 15, pe Stadionul din Galda de Jos.
Programul complet al etapei a VIII-a: Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir, Unirea Dej – FCM Baia Mare, Avântul Reghin – CS Oşorhei, Gloria Progresul Bistriţa – CS Iernut, CS Sânmartin – Arieşul Turda, CSM Sighetul Marmaţiei – Unirea Jucu şi Industria Galda – FC Zalău.

Leave a Comment