FC Zalău s-a întors cu un punct de la Oşorhei

CS Oşorhei – FC Zalău 0 – 0

După o victorie la scor în prima etapă din acest an, 5 – 0 în faţa Unirii Jucu, FC Zalău a făcut un joc bun şi în deplasarea de la Oşorhei, de unde s-a întors cu un punct, după ce a terminat la egalitate, 0 – 0 în faţa formaţiei locale.
FC Zalău a fost echipa care a început mai bine jocul, având câteva ocazii importante de a deschide scorul, prin Lăcătuş, Ionaşcu şi Marinaş. Gazdele şi-au trecut în cont prima ocazie abia în minutul 35, când şutul lui Andor a şters bara transversală a porţii apărare de Man. Zalăul a controlat jocul şi în partea secundă, iar în minutul 82 a fost privată de o lovitură de pedeapsă, după ce Marinaş a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă. În loc să acorde penalty pentru FC Zalău, centralul întâlnirii i-a arătat jucătorului zălăuan cartonaşul galben, pentru o presupusă simulare.
După această remiză, FC Zalău se situează pe poziţia a şasea, la egalitate de puncte cu CS Oşorhei, formaţie clasată pe locul şapte, ambele având 22 de puncte acumulate. Poziţia a cincea este ocupată de FCM Baia Mare, cu 23 de puncte, iar pe locul patru se situează CS Ineu, cu 24 de puncte.
În etapa următoare, FC Zalău va primi vizita formaţiei Unirea Dej, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 15.
FC Zalău: Cristian Man – Vlad Lung, Cosmin Cosma, Viorel Ionaşcu, Mihai Gui, Cristian Molnar, Andrei Lăcătuş, Daniel Bogman, Gabriel Ţiriac, Andrei Şulea (min. 60, Alexandru Pop) şi Adrian Marinaş. Antrenori: Călin Pop şi Cristian Oros.

Leave a Comment