Bătaie de joc pe bani publici la Volei Municipal Zalău

După ce a terminat doar pe locul trei la finalul sezonului regultat, Volei Municipal Zalău riscă să nu se califice nici măcar în semifinalele Diviziei A1

Indolenţă şi bătaie de joc pe bani publici, cam aşa s-ar putea numi ceea ce se întâmplă la Volei Municipal Zalău, club care, la începutul sezonului, anunţa că-şi propune câştigarea eventului, iar acum riscă să nu ajungă nici măcar în semifinalele campionatului. Cu toate că beneficiază de un buget consistent, depăşit doar de clubul Tomis Constanţa, formaţia antrenată de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae a arătat în ultimele meciuri ca o echipă de pluton, nu ca una care-şi propune să joace finala campionatului.
Volei Municipal a fost efectiv umilită sâmbătă seara, pe teren propriu, de Ştiinţa Explorări Baia Mare, formaţie în faţa căreia a mai pierdut o dată în acest an tot pe teren propriu şi tot cu scorul de 1 – 3.
După ce a avut 8 – 7 şi 16 – 12 la cele două time-out-uri tehnice ale primului set, Zalăul s-a văzut condusă pe final, iar Vlaicu a fost nevoit să solicite de două ori întreruperea jocului, la 19 – 21 şi la 20 – 23. Lamb şi compania nu au mai revenit până la final, iar Baia Mare s-a impus cu 25 – 23.
În parţialul secund, voleibaliştii zălăuani au dat uşoare semne de revenire, iar în final s-au impus cu 25 – 23. A fost, însă, singurul set câştigat de echipa zălăuană, fiindcă jucătorii pregătiţi de Marius Botea au respectat sarcinile trasate de antrenor şi le-a ieşit totul până la final.
Maramureşenii şi-au adjudecat actul trei cu scorul de 26 – 24, după ce Zalăul a avut 8 – 7 la primul time-out tehnic, iar la al doilea, Baia Mare a condus cu 16 – 14.
În setul patru, în loc să vadă o revenirea a echipei favorite, publicul prezent în Sala Sporturilor a asistat la o umilinţă a formaţiei zălăune, care a pierdut cu 16 – 25 ultimul parţial.
„A fost un meci în care, chiar nu pot să-mi explic evoluţia jucătorilor. Au fost situaţii în care am avut un singur adversar la blocaj şi am atac în el, dar au fost şi mingi care au trecut de toată apărarea şi au căzut în terenul nostru. Voi analiza meciul şi voi vedea ce este de făcut, însă, atâta timp cât mai există o speranţă la calificarea în semifinale vom lupta pentru ea”, a declarat, la finalul partidei, Aurel Vlaicu.
De cealaltă parte, antrenorul Marius Botea a afirmat că, deşi a pierdut pe teren propriu, Zalăul are puterea să relanseze lupta pentru calificarea în semifinalele campionatului. „Am făcut un meci foarte bun, probabil, cel mai bun din acest campionat. Nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche, iar faptul că am câştigat la Zalăul nu înseamnă că suntem calificaţi în faza următoare. Urmează un meci foarte greu, miercuri, la Baia Mare şi sunt convins că echipa din Zalău, pe care eu o respect şi spun că este una foarte bună, va veni să-şi vândă scump pielea. Este o victorie şi, deocamdată, cam atât, fiindcă va trebuie să obţinem acelaşi lucru şi la Baia Mare pentru a ne califica în faza următoare a competiţiei”.
Cea de-a doua partidă dintre Volei Municipal Zalău şi Ştiinţa Explorări Baia Mare este programată miercuri, de la ora 15:30, la Baia Mare, iar în cazul unei victorii a formaţiei zălăuane, partida decisivă se va juca duminică, la Zalău.

3 Thoughts to “Bătaie de joc pe bani publici la Volei Municipal Zalău”

  1. soso

    lot avem, partea mai slaba e la nivelul celor care pregatesc echipa( antrenori). tot respectul pt relu ca jucator.mai departe…

  2. jucatorul din umbra

    unii jucatori nu joaca pentru ca au alte interese si ii fac jocul lui hodis, care a reusit sa destrame echipa. totul a inceput dupa sarbatorile de iarna, cand acesta a vrut cu orice pret sa-l schimbe pe vlaicu. pentru asta, a recurs la la tot felul de tertipuri @financiare@, la care unii jucatori au pus botul. bine ar fi ca, conducerea clubului, sa iasa in presa si sa spune ce au descoperit, dupa ce i-a @strans cu usa@ pe jucatori si acestia au recunoscut ca li s-a promis mai multi bani ca sa nu joace. ar trebui dati afara, pentru ca la salariile lunare de mii de euro, s-ar face economii substantiale.

  3. fan

    nu inteleg de ce ne mai ascundem; relu nu e de principal si asta o vede toata lumea; de secund ar fi bun si ar merita sa fie pastrat la echipa desi la aerele pe care le are, e greu sa mai respire careva pe langa el; iar daca lumea vede ca nu avem antrenor (opinia e generala), nu stiu de ce mai vorbim de hodis si altii; hai mai bine sa eliminam baia mare; jucatorii nostri pot face asta;

Leave a Comment