FC Zalău s-a jucat cu Sănătatea

Sănătatea Cluj – FC Zalău 0 – 4 (0 – 2)

Au marcat: Codruţ Ardelean (min. 15 şi 40), Mihai Bode (min. 50), Cosmin Sabou (min. 70)

FC Zalău a obţinut vineri după-amiaza al doilea succes din returul acestui sezon, după ce s-a impus, fără emoţii, în deplasare, cu scorul de 4 – 0 în faţa echipei Sănătatea Cluj. Jocul a fost dominat de la un capăt la altul de zălăuani, gazdele creându-şi foarte puţine ocazii de a marca.
FC Zalău a deschis scorul după un sfert de oră de joc, prin atacantul Codruţ Ardelean. Faza a pornid de la playmaker-ul Cosmin Sabou, care l-a deschis foarte bine pe partea dreaptă pe Teglaş, acesta din urmă a trimis o centrare în careu, iar Ardelean a reluat cu latul sub bara transversală.
Sănătatea îşi trece în cont prima ocazie abia în minutul 23, prin Radu Danciu, care a reluat cu capul peste poartă centrarea lui Cristea.
Zălăuanii continuă să pună presiune la poarta echipei gazdă, iar în minutul 40, Codruţ Ardelean reuşeşte „dubla”. Acesta primeşte o pasă de la Bode, pătrunde în careu şi îl învinge fără emoţii pe portarul Cârlan.
Nu au trecut decât cinci minute din repriza secundă că FC Zalău a înscris pentru 3 – 0. Mihai Bode a fost cel care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, după o pasă primită de la Cosmin Sabou.
Tabela a fost închisă în minutul 70, de mijlocaşul Cosmin Sabou, care l-a învins pe portarul gazdă cu un şut plasa, sub transversală, din marginea careului.
După victoria de vineri, FC Zalău acumulează 25 de puncte, dar rămâne tot pe poziţia a şasea în clasament.
Sănătatea Cluj: Bogdan Cârlan – Dumitru Bucur, Alexandru Groza, Sergiu Soş (cpt.), Claudiu Rus (min. 46, Alexandru Pop), Bogdan Cristea, Antonio Sorcoiu (min. 51, Sergiu Leanu), Kelemen Andras (min. 81, Aurelian Ghişă), Silviu Crişan, Cristian Nicula (min. 60, Sergiu Mărginean), Radu Danciu. Antrenor: Marius Semeniuc.
FC Zalău: Claudiu Chiş – Vlad Lung, Cosmin Cosma, Codruţ Bulz (min. 66, Claudiu Cornaci), Viorel Ionaşcu, Maior Istvan (min. 81, Anghel Cătălin), Raul Stanciu, Cosmin Sabou (cpt.), Mihai Bode, Andrei Teglaş (min. 75, Gabriel Ţiriac), Coduţ Ardelean. Antrenori: Marius Paşca şi Cristian Oros

Leave a Comment