Adrian Aron, semifinalist al show-ului „Românii au talent”

Adrian Aron, adolescentul de 14 ani, din Zalău, care a oferit unul dintre cele mai emoţionante momente de la „Românii au talent” a fost ales vineri, 29 martie, pentru a merge mai departe în semifinală. Concurentul a reuşit să impresioneze până la lacrimini întreaga sală, şi chiar a reuşit să-i smulgă o lacrimă şi temutului jurat Mihai Petre după ce a interpretat vocal şi la chitară o melodie compusă de tatăl său, medic militar aflat în misiune în Afganistan.
Vestea că se numără printre semifinalişti, reuşind astfel să treacă de exigenţa juraţilor, i-a fost dată chiar de Andra Măruţă, iar de această dată lângă Adrian a fost şi tatăl său, bucurându-se împreună de anunţul făcut de aceasta, “mergi mai departe”.
Adrian, în vârstă de doar 14 ani, este elev al Liceului de Artă “Ioan Sima” Zalău. Adolescentul s-a prezentat la preselecţiile organizate la Oradea şi a reuşit să impresioneze până la lacrimi atât publicul, cât şi juriul, interpretând un cântec compus de tatăl său. Adrian a mărturisit că a început să cânte la chitară îndrumat de tatăl său. “Pe parcurs l-am întrecut. Acum sunt cel mai bun chitarist din familie. Tata mi-a propus să vin aici, chiar şi-a dorit. Piesa cu care particip a fost compusă de tatăl meu când era tânăr şi îndrăgostit”, a spus zălăuanul înainte de a-şi începe numărul.
Preselecțiile „Românii au talent” s-au încheiat. Timp de şapte ediţii românii au putut urmări cei mai talentaţi concurenţi ai celui de-al treilea sezon. Telespectatorii vor putea urmări, de săptămâna viitoare, live, înfruntarea dintre concurenții care aspiră la premiul de 120.000 de euro.

Alte articole

2 Thoughts to “Adrian Aron, semifinalist al show-ului „Românii au talent””

  1. Anonim

    felicitari si succes iti transmite simleul

  2. Anonim

    Felicitari ,bravo tie Adrian !!!!!

Leave a Comment