FC Zalău ratează a treia victorie pe teren propriu din retur

FC Zalău şi Unirea Dej au terminat la egalitate meciul din cadrul etapei a 18-a a Ligii a III-a de fotbal, scorul final fiind 0 – 0. Rezultatul dezavantajează ambele echipe, în special pe cea zălăuană, care a pierdut două puncte destul de importante şi rămâne la şapte lungimi în spatele Unirii Dej, care ocupă poziţia a 11-a.
Pentru cele două formaţii părea că a venit deja vacanţa la jocul pe care l-au prestat vineri, pe Stadionul Municipal, nici una dintre echipe neputând să-şi treacă în cont o ocazie periculoasă.
Primele şuturi pe spaţiul porţii au venit abia spre finalul primei părţi, dar portarii celor două echipe nu au intâmpinat niciun fel de probleme.
La pauză, antrenorul Zalăului, Constantin Olariu, a făcut două modificări, fără rezultat, însă, pe tabelă.
„M-am aşteptat să câştigăm acest meci, dar băieţii au avut o evoluţie modestă. Se vede că ambele formaţii traversează o perioadă destul de delicată. Aici se vede şi valoarea loturilor celor două echipe”, a declarat preşedintele Ioan Morar la finalul partidei.
În prima etapă a returului, FC Zalău a reuşit să se impună chiar în faţa liderului de la acea vreme, Avântul Reghin, iar în al doilea joc de pe Stadionul Municipal din acest retur, zălăuanii au învins Fotbal Comuna Recea.
În etapa viitoare, FC Zalău va întâlni în deplasare Luceafărul Oradea, echipă situată pe primul loc în Seria a V-a.
FC Zalău: Cristian Man – Sergiu Bercean, Paul Gheţu, Tonko Robert, Alexandru Flueraş, Ibrahim Jamilu, Alberto Vâlimăreanu, Raul Stanciu, Viorel Ionaşcu, Cristian Tăbârţă şi Boris Ţugui. Au mai evoluat: Vlad Tohat şi Louis Copilescu. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment