FC Zalău, privată de un punct în duelul cu Pâncota

Şoimii Pâncota – FC Zalău 2 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Sergiu Pop (min. 28), Alin Mihai (min. 88), respectiv Raul Stanciu (min. 73)

FC Zalău a înregistrat vineri primul eşec din actualul sezon al Ligii a III-a, după ce a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 1 – 2 de Şoimii Pâncota. Omul meciului poate fi numit, însă, arbitrul de centru, timişoreanul Răzvan Drăgoi, a cărui prestaţie o putem numi, cel puţin „şmecherească”. Acesta a validat greşit primul gol al echipei gazdă şi a eliminat, în prima repriză, doi jucători din echipa zălăuană.
Gazdele au deschis scorul prin Sergiu Pop care, aflându-se în afara terenului de joc pentru a primi îngrijiri medicale, a pătruns în teren fără acordul centralului şi a înscris, după ce a scăpat singur cu portarul Chiş.
Jucătorii echipei zălăuane au protestat după validarea golului, iar atacantul Victor Dobrescu, a primit cartonaşul roşu.
În primul minut de prelungiri din prima repriză, Mihai Bode a primit, şi el, al doilea cartonaş galben, fiind eliminat, după ce arbitrul a considerat că a simulat un fault în suprafaţa de pedeapsă a echipei gazdă.
Chiar şi cu doi jucători mai puţin pe teren, FC Zalău a reuşit să restabilească egalitatea, prin Raul Stanciu, care a transformat o lovitură liberă din marginea careului.
Pe final, şi-a intrat, din nou, în rol, centralul timişorean, care a acordat, în minutul 75, o lovitură de pedeapsă în favoarea echipei din Pâncota, chiar dacă, mai degrabă s-ar fi impus un fault în atac asupra lui Ţiriac.
Penalty-ul a fost executat de Carlos Buruian, care a trimis balonul pe lângă poartă.
Gazdele au reuşit, totuşi să înscrie golul victorie, în minutul 88, prin Alin Mihai, care a reluat cu capul în plasă centrarea trimisă de pe partea stângă, de Buruian.
Având în vedere că primul gol al gazdelor a fost neregulamentar, din moment ce Pop nu a primit acordul arbitrului de a reintra pe teren, dar şi cele două eliminări acordate, mult prea uşor jucătorilor zălăuani, putem spune, fără nicio reţinere, că FC Zalău a fost privată de cel puţin un punct în duelul cu Pâncota.
Şoimii Pâncota: Ionel Paşcalău – Adrian Rusu, Radu Dudeştean, Remus Lung (cpt.), Ovidiu Bulzan, Ioan Nădăban (min. 55, Dumitru Mitu), Sergiu Pop, Carlos Buruian, Sergiu Viţu, Thiaw Issa, Alexandru Hosu (min. 52, Raul Marinescu). Antrenor: Dan Cuedan
FC Zalău: Claudiu Chiş – Vlad Lung (min. 89, Raul Silaghi), Cosmin Cosma, Vlad Negrean, Viorel Ionaşcu, Mihai Bode (cpt.), Cosmin Sabou, Raul Stanciu (min. 90, Alexandru Pop), Gabriel Ţiriac (min. 89, Mihai Cherecheş), Codruţ Ardelean, Victor Dobrescu. Antrenori: Vasile Jula (principal) şi Cristian Oros (secund)

Alte articole

One Thought to “FC Zalău, privată de un punct în duelul cu Pâncota”

  1. Anonim

    asta e daca arbitri nu-I lasa pe fc zal sa joace fotbal rusine arbitrilor

Leave a Comment