FC Zalău pierde teren în lupta pentru promovare

FC Zalău a pierdut vineri cu scorul de 0 – 2 duelul susţinut în deplasare, pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, rezultat în urma căruia liderul FCM Baia Mare, care s-a impus la limită, scor 1 – 0 pe teren propriu în faţa echipei Sănătatea Cluj, s-a distanţat la trei puncte. Formaţia din Sighet se afla la patru puncte în spatele zălăuanilor înaintea duelului de vineri, iar în urma victoriei s-a apropiat la un singur punct de formaţia zălăuană care, în etapa viitoare, va avea o nouă deplasare dificilă, la Metalurgistul Cugir.
Scorul final al primei părţi în jocul de la Sighet a fost 0 – 0, ambele goluri fiind marcate în partea secundă. A fost nevoie de trei minute de neatenţie din partea jucătorilor zălăuani ca Sighetu Marmaţiei să înscrie cele două goluri. Scorul a fost deschis în minutul 55, de către Teodor Fudean, care l-a învins pe Claudiu Băican printr-un şut din interiorul careului, iar trei minute mai târziu, Adrian Morar a stabilit scorul final.

One Thought to “FC Zalău pierde teren în lupta pentru promovare”

  1. […] FC Zalău a pierdut vineri cu scorul de 0 – 2 duelul susţinut în deplasare, pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, rezultat în urma căruia liderul FCM Baia Mare, care s-a impus la limită, scor 1 – 0 pe teren propriu în faţa echipei Sănătatea Cluj, s-a distanţat la trei puncte. Formaţia din Sighet se afla la patru puncte în spatele zălăuanilor înaintea duelului de vineri, iar în urma victoriei s-a apropiat la un singur punct de formaţia zălăuană care, în etapa viitoare, va avea o nouă deplasare dificilă, la Metalurgistul Cugir. Scorul final al primei părţi în jocul …read more […]

Leave a Comment