FC Zalău nu reuşeşte să „spargă gheaţa” şi în deplasare

Venită după o victorie la limită obţinută pe teren propriu în faţa celor de la CS Iernut, prima din acest sezon, FC Zalău nu a reuşit să „spargă gheaţa” şi în deplasare, pierzând vineri cu scorul de 0 – 1 partidă susţinută în faţa celor de la CS Oşorhei.
Zălăuanii au avut o primă repriză destul de bună, reuşind să pună de câteva ori în pericol poarta adversă. Flaviu Dumbrăvean şi-a trecut în cont o ocazie în minutul 25, dar şutul său a trecut la mică distanţă de poarta adversă. Jucătorii pregătiţi de Constantin Olariu şi Cristian Oros au beneficiat de câteva lovituri libere din preajma careului advers, dar apărătorii Oşorheiului au fost la post de fiecare dată, reuşind să îndepărteze pericolul.
Gazdele nu au întârziat replica, iar în finalul reprizei au avut două ocazii importante la poarta lui Cristian Man. Cea mai mare şansă de a înscrie au avut-o în minutul 44, când Ovidiu Popa a scăpat singur cu portarul zălăuan, însă goalkeeper-ul formaţiei de sub Meseş a fost la post şi a ţinut poarta intactă până la pauză.
Începutul părţii secunde i-a aparţinut echipei gazdă. Oşorheiul a deschis scorul în minutul 54, prin Adrian Petricău, care a trimis balonul în poartă după o învălmăşeală în careul zălăuan.
După numai două minute, formaţia de la poalele Meseşului a avut şansa de a egala. Raul Stanciu a trimis mingea în bară din lovitură liberă, iar balonul i-a revenit la Tonko Robert, care a ratat cu poarta goală din numai trei metri.
Zalăul a mutat tot mai mult jocul în atac după primirea golului, iar în minutul 86, gazdele au fost la un pas de a-şi majora avantajul după o fază de contraatac. Mădălin Trip a şutat din interiorul careului, dar portarul Man a avut un reflex foarte bun, prin care a reuşit să „închidă” poarta. Partida a fost prelungită cu patru minute, iar Zalăul a încheiat meciul în atac, acolo unde s-a dus chiar şi portarul Man la o lovitură de la colţul terenului.
În urma înfrângerii suferite la Oşorhei, FC Zalău rămâne pe penultima poziţie în clasament, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita echipei Industria Galda.
FC Zalău: Cristian Man – Sergiu Bercean, Tonko Robert, Ionuţ Blaga, Viorel Ionaşcu, Flaviu Dumbrăvean (min. 68, Ibrahim Jamilu), Alexandru Flueraş (min. 86, Alexandru Pop), Liviu Cheţan, Raul Stanciu (cpt.), Răzvan Meleg (min. 78, Daniel Supuran) şi Cristian Tăbârţă. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment