FC Zalău, la un pas de a-i pierde pe nigerienii Kuku şi Jamilu

Chiar dacă şi-au dat acordul de a continua la formaţia pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros, cei doi nigerieni din lotul formaţiei FC Zalău, Benjamin kuku şi Ibrahim Jamilu, au susţinut săptămâna trecută probe de joc la o echipă din prima ligă ungară. Este vorba de FK Kecskemeti, formaţie ce se situează pe locul zece după 17 etape. Cei doi jucători de culoare nu au fost, însă, pe placul antrenorilor, prezentându-se la antrenamentul de ieri al echipei FC Zalău.
„Am susţinut săptămâna trecută amicalul cu Debrecen, după care Kuku şi Jamilu au plecat la Budapesta, pentru a susţine probe de joc la echipa din Liga I, FK Kecskemeti. Duminică seara au revenit la Zalău, iar de azi (luni, n.r.) continuă pregătirea cu echipa. Nu se pune problema ca ei să plece de la club”, a afirmat preşedintele Ioan Morar, cu toate că persoane din anturajul celor doi ne-au dezvăluit că nu este exclus ca aceştia să susţină probe de joc şi la alte echipe până la începerea returului.
Kuku şi Jamilu nu au făcut parte din lotul cu care antrenorul Călin Sabou a abordat meciul de sâmbătă, cu formaţia ungară din Liga a III-a, FC Cigan. Zălăuanii s-au impus cu scorul de 2 – 1 printr-un autogol şi reuşita lui Andrei Ceaca.
Pentru formaţia zălăuană a fost al cincilea meci amical din această iarnă după cele cu Olimpia Satu Mare, Universitatea II Cluj, Unirea Jucu şi cu juniorii echipei DVCS Debrecen, FC Zalău înregistrând trei victorii şi două eşecuri.
În această după-amiază, zălăuanii vor susţine un nou amical, în compania celor de la Gloria Bistriţa, meciul urmând să se desfăşoare la Cluj-Napoca.

One Thought to “FC Zalău, la un pas de a-i pierde pe nigerienii Kuku şi Jamilu”

  1. Toader

    Solutii Uimitoare pentru Combaterea Crizei Economice

    Cele mai noi locuri de munca! 

    Seriozitate maxima!

    Contract legal si incheiat imediat!

    Au inceput primele plati!

    Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi!

    NU e joc piramidal si NU e MLM!

    Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti!

    Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar!

    Va trimitem detalii dupa ce expediati textul „Info” la adresa de email: bornandlivepresedinte@gmail.com ,

    http://locuridemuncaintimpdecriza.blogspot.com.es/2014/10/cele-mai-noi-locuri-de-munca.html

Leave a Comment