FC Zalău l-a reprimit în lot pe Cătălin Anghel

Fundaşul transferat în această iarnă de la CS Barcău Nuşfalău a fost pus „pe liber” de conducerea FC Zalău, în urmă cu două săptămâni, după ce, împotriva lui Cărălin Anghel, poliţiştii zălăuani au întocmit un dosar penal. „În data de 22 februarie 2013, ora 21:20, poliţiştii de siguranţă publică au identificat în trafic, pe strada V. Gelu din municipiu, un autoturism care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu. La solicitarea poliţiştilor, conducătorul auto A. Cătălin, 19 ani, din Cerîşa, a prezentat autorizaţia de circulaţie, care era expirată din data de 12 februarie 2013. Au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” s-a arătat în comunicatul emis de biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, la finalul lunii februarie.

Oficialii zălăuani au revenit asupra deciziei, la finalul săptămânii trecute, antrenorul Marius Paşca incluzându-l în lot pentru prima partidă din returul Ligii a III-a. Cătălin Anghel a fost introdus în teren în minutul 70, în locul unui alt fundaş, Cosmin Cosma.
„Este un jucător cu calităţi, care cred că trebuie să rămână în lotul echipei noastre. Mă bucur că cei din conducere au revenit asupra deciziei şi au hotărât să-l păstreze în lot. Sper să-şi rezolve problemele pe care le are şi să-l putem păstra în lot”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.
În primul meci din returul campionatului, FC Zalău a învins vineri, pe teren propriu, cu scorul de 7 – 1, penultima clasată, Plimob Sighetu Marmaţiei.
În etapa a II-a, programată vineri, fotbaliştii zălăuani vor evolua în deplasare, pe terenul echipei arădene, ACS Şoimii Pâncota.

Leave a Comment