FC Zalău joacă pe terenul liderului

Un campionat fără nicio miză pare să fi devenit disputa din Seria a V-a a Ligii a III-a de fotbal, având în vedere că nicio echipă din această serie nu va retrograda la finalul campionatului. FC Zalău traversează cea mai nefastă perioadă de după promovarea în Liga III-a, situându-se pe locul 12, cu doar 13 puncte acumulate. Jucătorii pregătiţi de Constantin Olariu şi Cristian Oros au terminat la egalitate ultimul joc, susţinut pe teren propriu, în compania Unirii Dej, însă, preşedintele Ioan Morar speră la o surpriză în etapa de la finalul săptămânii, chiar dacă FC Zalău va evolua pe terenul liderului Luceafărul Oradea.
„Va fi un meci între două echipe cu obiective total diferite. Luceafărul Oradea îşi propune să promoveze în Liga a II-a la finalul sezonului, iar noi ne situăm în partea opusă a clasamentului. Lotul celor de la Oradea este mult mai valoros decât al nostru, dar mingea este rotundă, iar surprizele pot să apară. Încercăm să facem un joc bun, dar va fi greu să obţinem ceva în meciul de sâmbătă. Până la finalul sezonului, ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte, iar la vară vom încerca să creionăm un lot cu care să încercăm promovarea în Liga a II-a”, a afirmat preşedintele Ioan Morar.
Meciul dintre Luceafărul Oradea şi FC Zalău este programat sâmbătă, la ora 17, pe Stadionul „Luceafărul” din Sânmartin.
Programul complet al etapei: Sănătatea Cluj – CS Iernut, Unirea Jucu – Odorheiu Secuiesc, Csikszeredai Miercurea Ciuc – CS Oşorhei, Unirea Dej – Avântul Reghin şi Fotbal Comuna Recea – CSM Sighetul Marmaţiei.

Leave a Comment