FC Zalău întâlneşte „satelitul” unei formaţii din Liga I

FC Zalău continuă să spere la mult aşteptata promovare în Liga a II-a, chiar dacă a început returul cu un semieşec pe teren propriu, înregistrat în faţa liderului FC Hermannstadt Sibiu. După 0 – 0 în duelul de săptămâna trecută, „alb-albaştrii” iau în calcul doar varianta victoriei în jocul pe care-l vor susţine vineri după-amiaza, în deplasare, în faţa celor de la Gaz Metan II Mediaş, „satelitul” formaţiei din prima ligă.
„Chiar dacă am terminat la egalitate duelul cu echipa din Sibiu, lupta pentru promovare rămâne deschisă. Sigur că prima şansă o au cei de la FC Hermannstadt, au şi un buget mai mare şi sunt mai bine organizaţi din toate punctele de vedere. Vom încerca să obţinem maximum din fiecare meci până la finalul returului, iar la sfârşit vom trage linie”, a declarat antrenorul Constantin Olariu.
„Returul este lung şi se poate întâmpla orice până la final. Echipa din Sibiu a pierdut puncte şi în tur, aşa că nu este exclus să mai piardă meciuri şi în etapele viitoare. Noi vom face tot ce depinde de noi pentru a câştiga meciurile rămase”, a afirmat şi preşedintele Ioan Morar.
Partida dintre Gaz Metan II Mediaş şi FC Zalău este programată vineri după-amiaza, începând cu ora 15, pe Stadionul „Sparta” din Mediaş.
Zălăuanii au rămas pe poziţia a III-a după prima etapă a returului, la un punct în spatele formaţiei din Recea şi la cinci puncte de liderul FC Hermannstadt. Medieşenii se situează pe locul şapte înaintea disputei cu echipa zălăuană.
În cadrul rundei a II-a, au mai fost programate jocurile: FC Bistriţa – Fotbal Comuna Recea, CS Iernut – Metalurgistul Cugir, Avântul Reghin – CS Oşorhei, Unirea Dej – Unirea Jucu, Recolta Dorolţ – Sănătatea Cluj, FC Hermannstadt – ASA II Târgu Mureş.

3 Thoughts to “FC Zalău întâlneşte „satelitul” unei formaţii din Liga I”

  1. Da

    Tocatori de bani ,pt sportul de masa pe care il fac ….Sa fim seriosi,nici sport de masa …

  2. Anonim

    Mai hadicapatilor,nu mai mintiti,nu aveti echipa,nici bani.Pe Morar l-am cunoscut om serios,dar s-a vandut la PSD,pt ce?

  3. Anonim

    Sa terminat visul frumos pe care am visat cu promovarea mai avem de asteptat pana ce se va dori iar promovarea

Leave a Comment