FC Zalău încheie campionatul pe poziţia a treia

FC Zalău a terminat pe podium sezonul 2014 – 2015 din Liga a III-a de fotbal, după ce s-a impus vineri după-amiaza, în ultima etapă din campionat, cu scorul de 4 – 2 pe terenul ultimei clasate, Unirea Dej.
Jucătorii pregătiţi de Călin Pop şi Cristian Oros au avut un avans liniştitor încă de la pauză, conducând cu scorul de 3 – 0.
Iulian Petrache a deschis scorul pentru FC Zalău încă din primul minut de joc, transformând o lovitură de pedeapsă, iar nigerianul Benjamin Kuku a majorat avantajul în minutul 18, reluând balonul cu capul în plasă, după o centrare trimisă de Kinczel Ervin. Scorul pauzei l-a stabilit Andrei Ceaca, care a înscris pentru 3 – 0 în minutul 35, învingându-l pe portarul dejenilor cu un şut din interiorul careului.
Unirea Dej a redus din handicap în minutul 57, prin Andrei Moldovan, dar zece minute mai târziu, Andrei Ceaca a reuşit „dubla”, înscriind pentru 4 – 1. Scorul final al meciului l-a stabilit Cristian Itu, în minutul 76.
Situată pe locul patru înaintea ultimei runde, la un punct în spatele celor de la Sighetu Marmaţiei, echipa zălăuană a revenit pe poziţia a treia după etapa de vineri, profitând de eşecul suferit pe teren propriu de sigheteni, 2 – 3 în faţa celor de la Metalurgistul Cugir.

One Thought to “FC Zalău încheie campionatul pe poziţia a treia”

  1. Claudiu

    Cum sa obtii succesul in orice domeniu? Astazi, mai mult decât oricând, exista informatie practica tot mai abundenta despre cum sa obtii succesul in orice domeniu. (Brian Tracy: ”Succesul in viata”). Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câstige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doarsimplu@gmail.com

Leave a Comment