FC Zalău începe pregătirile pentru retur

Rămasă fără câţiva titulari, care au părăsit echipa din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat clubul în prima parte a sezonului, FC Zalău îşi va relua antrenamentele joi după-amiază, în vederea pregătirii returului Ligii a III-a de fotbal. Conturile clubului au fost deblocate, după ce preşedintele Ioan Morar a dat asigurări că va achita toate datoriile către bugetul statului până la finalul acestui an, astfel că formaţia zălăuană poate primi, în continuare, sprijin financiar din partea autorităţilor locale şi judeţene. Printre jucătorii care s-au despărţit de echipa zălăuană în această iarnă se numără şi portarul zălăuan, Cristian Man, fost component al echipei CFR Cluj. Acesta a solicitat să devină liber de contract, având în vedere că a beneficiat doar de prime în prima parte a sezonului, însă nu exclude nici varianta unei reveniri. La capitolul reveniri poate fi trecut şi Alberto Vălimăreanu, jucător ce a evoluat la FC Zalău şi în turul sezonului trecut. Călin Pop, antrenorul de la acea vreme, a renunţat la serviciile sale, însă, jucătorul pare dispus să revină după aproape un an la formaţia de sub Meseş.
Printre noile achiziţii se numără şi Andrei Teglaş, fotbalist ce a evoluat la Luceafărul Bălan în prima parte a campionatului, formaţie cu care a şi promovat în Liga a III-a. Acesta a mai jucat la clubul zălăuan în perioada 2010 – 2013.
Jucătorii vor efectua doar pregătire pe plan local până la începerea returului, urmând să-şi programeze şi câteva partide de verificare în perioada următoare.
Prima etapă din retur este programată în data de 5 martie, rundă în care FC Zalău va primi vizita celor de la Avântul Reghin.

Leave a Comment