FC Zalău, debut în forţă în returul campionatului

FC Zalău – Plimob Sighetu Marmaţiei 7 – 1 (5 – 0)

Au marcat: Cosmin Sabou (min. 2 şi 90+1), Andrei Teglaş (min. 5, 34, 38, 43 şi 77), respectiv Liviu Bogdan (min. 82)

FC Zalău a avut un debut foarte bun de retur, câştigând vineri după-amiaza, pe teren propriu, cu un categoric 7 – 1 în faţa penultimei clasate, Plimob Sighetu Marmaţiei.
Chiar dacă adversarul echipei zălăuane a fost unul cât se poate de modest, având şi mulţi jucători tineri în formula de start, Cosmin Sabou şi compania au abordat meciul cu seriozitate, după cum o arată şi rezultatul final.
Zalăul a deschis repede scorul, încă din minutul doi, prin playmaker-ul Cosmin Sabou, care a marcat direct dintr-o lovitură liberă.
După o evoluţie prin care, mai mult a dezamăgit decât a mulţumit conducerea clubului, atacantul Andrei Teglaş a înscris nu mai puţin de cinci goluri în partida de vineri. De patru ori a înscris până la pauză, iar în partea secundă a mai avut o reuşită, în minutul 77. Oaspeţii au înscris golul de onoare în minutul 82, prin Liviu Bogdan, după o eroare a lui Raul Silaghi în suprafaţa de pedeapsă. Tabela a închis-o Cosmin Sabou, care a reuşit „dubla”, învingându-l pe portarul oaspete cu un şut la colţul lung, din interiorul careului.
„Am făcut un meci bun şi cel mai mult mă bucur că băieţii au abordat meciul cu seriozitate. Trebuie să recunoaştem că am şi avut parte de un adversar destul de modest şi, chiar de aceea mpă bucur de atitudinea de care au dat dovadă băieţii. Au fost şi unele inexactităţi, dar cred că acestea pot fi rezolvate în perioada următoare, prin antrenamente. Sper să avem în continuare aceeaşi atitudine şi să obţinem cât mai multe victorii”, a declarat antrenorul Marius Paşca.

One Thought to “FC Zalău, debut în forţă în returul campionatului”

  1. Bravo!!!, Forta Zalau!!!!

Leave a Comment