FC Zalău a surclasat Unirea Dej, în ultimul amical al verii

Conducerea clubului zălăuan este încrezătoare înaintea startului noului sezon al Ligii a III-a de fotbal

După şase înfrângeri, o victorie şi un rezultat de egalitate, FC Zalău a încheiat cu un succes clar seria amicalelor din această vară. Echipa pregătită de Vasile Jula şi Cristian Oros a dispus cu un categoric 4 – 0, pe terenul de la Crasna, de Unirea Dej.
FC Zalău a deschis scorul încă din minutul patru, prin atacantul Codruţ Ardelean, iar până la pauză, scorul a devenit 3 – 0, prin „dubla” mijlocaşului Mihai Bode. Acesta a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 25, după un henţ comis în careu de un apărător advers, iar în minutul 37 a stabilit scorul primei reprize.
În partea secundă, zălăuanii au mai înscris o dată, prin fundaşul Vlad Lung, care l-a învins pe portarul dejenilor cu un şut puternic, din afara careului.
„Este un rezultat care ne dă mari speranţe în campionatul care va începe vineri. Am văzut o echipă bine organizată şi determinată. Sigur că au fost şi câteva greşeli, însă aceste se pot remedia pe viitor. Este îmbucurător faptul că am câştigat vineri, cu Dejul, dar meciurile adevărate sunt cele oficiale, din campionat”, a declarat antrenorul Vasile Jula.
FC Zalău va debuta vineri în noul sezon, urmând să evolueze în deplasare, în faţa nou-promovatei, CS Ineu. „Nu cunoaştem încă adversarul de vineri, CS Ineu, dar, din câte am înţeles este o echipă bună, care are în componenţă şi câţiva jucători valoroşi. Sperăm însă la o evoluţie bună din partea băieţilor şi un rezultat favorabil. Noul sistem este benefic, în primul rând pentru că echipele vor susţine mai multe jocuri. Şi şansele la promovare sunt mai mari. Dorinţa noastră este de a evita play-out-ul la finalul sezonului regulat şi sperăm să şi reuşim acest lucru”, a mai spus Jula.
FC Zalău a început ultimul amical în următoarea formulă: Cristian Man – Vlad Lung, Cosmin Cosma, Vlad Negrean, Viorel Ionaşcu, Raul Stanciu, Cosmin Sabou, Gabriel Ţiriac, Mihai Bode, Codruţ Ardelean şi Victor Dobrescu. au mai evoluat: Claudiu Chiş, Mihai Cherecheş, Daniel Supuran şi Raul Silaghi. Antrenori: Vasile Jula şi Cristian Oros

Leave a Comment