FC Zalău a suferit primul eşec pe teren propriu

FC Zalău – CS Oşorhei 0 – 1 (0 – 0)

A marcat: Paul Achim (min. 51)

Seria victoriilor obţinute pe teren propriu de FC Zalău s-a încheiat vineri, când formaţia pregătită de Vasile Jula şi Cristian Oros a pierdut, la limită, partida cu CS Oşorhei.
După un joc de tatonare din partea ambelor echipe, ce a durat mai bine de un sfet de oră, oaspeţii au avut şansa, în minutul 18, de a deschide scorul. Radu Contor a trimis un şut din interiorul careiului, însă portarul Cristian Man a reuşit să respingă balonul cu piciorul. După o altă ocazie pe care şi-au trecut-o în cont oaspeţii, FC Zalău a avut, şi ea, şansa de a deschide scorul, prin Codruţ Ardelenan, însă, acesta a reluat balonul defectuos, din numai cinci metri. Acelaşi Codruţ Ardelean îşi trece în cont o nouă ocazie, în minutul 33, şutul acestuia din interiorul careului fiind respins de portarul advers.
Atacantul Zalăului se joacă efectiv cu ocaziile, ratând o nouă şansă de a marca, în minutul 48.
Oaspeţii profită de ratările zălăuanilor, iar în minutul 51 înscriu unicul gol al partidei, prin Paul Achim.
După înscrierea golului de către oaspeţi, Mihai Bode a avut de două ori şansa egalării, însă mijlocaşul zălăuan nu a găsit ţinta.
Oaspeţii s-au închis în apărare spre finalul partidei, apărându-se pe două linii, iar zălăuanilor le-a fost imposibil să marcheze până la final.
Pentru FC Zalău urmează marţi, 8 octombrie, meciul din deplasare, cu Unirea Dej.
FC Zalău: Cristian Man – Vlad Lung, Cosmin Cosma, Vlad Negrean, Viorel Ionaşcu, Raul Silaghi, Cosmin Sabou, Raul Stanciu (min. 80, Alexandru Pop), Gabriel Ţiriac, Mihai Bode, Codruţ Ardelean. Antrenori: Vasile Jula şi Cristian Oros

Leave a Comment