FC Zalău a ratat şansa de a urca pe locul doi

FC Zalău a condus până în minutul 86 în meciul de sâmbătă, cu Unirea Jucu, dar gazdele au egalat în final, iar FC Zalău a ratat şansa de a urca pe poziţia secundă în Seria a V-a din Liga a III-a

Preşedintele Ioan Morar a anunţat după remiza de la Galda că echipa nu va mai beneficia de prime de joc în următoarele două etape, iar dacă jucătorii nu vor obţine maximum de puncte în următoarele două partide vor fi reduse şi salariile. Înaintea meciului de sâmbătă, de la Jucu, Ioan Morar a anunţat că jucătorii vor beneficia, totuşi, de primă de joc dacă se impun în faţa Unirii, însă rezultatul final a fost 1 – 1.
După o primă repriză în care ocaziile de gol au fost foarte puţine, FC Zalău a reuşit să deschidă scorul exact cu un minut înainte de pauză, prin Bogdan Roghină, care l-a învins pe portarul gazdelor cu un şut din interiorul careului.
Repriza a doua a fost mai disputată. Gazdele au trecut de două ori pe lângă egalare, iar în minutul 80, Unirea a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, după un fault în careu comis de Ionuţ Horgoş asupra lui Vlad Pop. Însă, Claudiu Băican a demonstrat încă o dată că este un portar valoros, reuşind să apere penaty-ul executat de Luca.
Cu şase minute înainte de final, FC Zalău putea închide jocul, însă şutul trimis de Gabriel Ţiriac a lovit bara transversală. Gazdele au riscat totul în final, jucând doar pe cartea atacului, iar în minutul 87, Lucian Turcu a restabilit egalitatea.
„Având în vedere numărul de ocazii pe care le-am avut, trebuia să câştigăm acest meci. Echipa a făcut un joc bun, dar băieţii nu au fost suficient de concentraţi la finalizare. Am dominat jocul în cea mai mare parte, dar trebuia să mai marcăm pentru a câştiga meciul. Rezultatul nu este echitabil”, consideră antrenorul Călin Pop, care s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale din primele zece etape. „Echipa merge bine şi sunt mulţumit de evoluţia băieţilor. Este normal să apară greşeli la acest nivel, fiindcă intervin greşeli la jucători mult mai valoroşi, din eşaloanele superioare. Dacă vom arăta aceeaşi faţă în partidele următoare, putem realiza ceea ce ne-am propus în acest sezon – o clasare în primele cinci locuri”.
După remiza de la Jucu, FC Zalău a urcat pe poziţia a şasea în clasament, având 17 puncte acumulate, la egalitate de puncte cu ocupanta locului cinci, CS Sânmartin, iar în etapa viitoare, programată vineri, va primi vizita formaţiei Avântul Reghin.
Unirea Jucu: Seiche Lorand – Vlad Pojar, Dan Văscan, Lucian Turcu, Gabriel Luca, Vlad Mănăşturean, Claudiu Barbos (min. Radu Socaciu), Raul Câmpean, Dan Mureşan, Vlad Pop şi Adrian Anca (min. 56, Radu Danciu). Antrenor: Alpar Meszaros.
FC Zalău: Claudiu Băican – Kinczel Ervin (min. 85, Alberto Vălimăreanu), Cosmin Cozma, Adrian Sabou, Iulian Petrache, Bogdan Roghină, Daniel Supuran (min. 68, Ionuţ Horgoş), Benjamin Kuku, Raul Stanciu (min. 71, Cristian Tăbîrţă), Ibrahim Jamilu şi Gabriel Ţiriac. Antrenori: Călin Pop (principal) şi Cristian Oros (secund)

One Thought to “FC Zalău a ratat şansa de a urca pe locul doi”

  1. dana

    Acest job ti se poate potrivi! Incearca si lucreaza ca operator online aici! Oferim posibilitatea reala si sigura de a castiga 300 de dolari lunar, cu o munca extrem de interesanta, 3 ore pe zi, pentru cei doritori sa produca o schimbare in situatia lor financiara! Cere cu incredere detalii la email daniela6711@gmail.com

Leave a Comment