FC Zalău a rămas cu un singur nigerian

Problemele financiare cu care se confruntă în continuare FC Zalău lasă urme tot mai adânci în lotul pregătit de antrenorii Constatin Olariu şi Cristian Oros. După ce s-a despărţit în urmă cu două săptămâni de titularii Gabriel Burcă şi Angelo Şimon, conducerea clubului a fost nevoită să renunţe marţi şi la serviciile nigerianului Dummene Best Tegbo, fotbalist transferat la clubul de sub Meseş în vara acestui an.
„Dummmene Best Tegbo s-a căsătorit în Oradea, are familie şi ne-a spus că nu-şi permite să mai continue la echipa noastră atâta timp cât nu-i putem oferi un salariu la finalul lunii. L-am înţeles, iar în cursul zilei de marţi am reziliat contractul pe cale amiabilă. Nu ştim ce se va întâmpla în continuare, mă aştept la un astfel de gest şi din partea celorlalţi jucători. Până la urmă, sunt de înţeles, fiindcă acea primă pe care le-o ofer este foarte puţin pentru ei. Vom merge până în iarnă cu jucătorii pe care-i avem la dispoziţie, iar la finalul turului vom analiza bine situaţia, pentru a vedea dacă merită sau nu să continuăm şi în retur”, a afirmat dezamăgit preşedintele Ioan Morar.
Nigerianul Best Tegbo a fost transferat de la formaţia arădeană Progresul Pecica, iar în tricoul Zalăului a bifat puţine minute. Jucătoarul de culoare a marcat un singur gol la FC Zalău, în partida de la Bălan, încheiată cu scorul de 2 – 2.

2 Thoughts to “FC Zalău a rămas cu un singur nigerian”

  1. Dan

    Din pacate ,se pare ca e tot mai evident ca FC Zalau ,e sub spectrul desfiintari,cu marea dorinta in acest sens a autoritatilor locale si finantelor judetene. Aici primarul CAPALNSIU ,nu a mai facut presiuni,precum la volei… RUSINOS !!!!!!!!

  2. Anonim

    Aici este vina lui Nosa. Are nepotul la CS Viitorul. Ideea este ca se vrea politic ca Daniel Sabau sa acapareze intreg fotbalul din judetul Salaj. Oare de ce nu vede nimeni acest aspect? De ce se da mereu vina numai pe primar? Ce treaba are primarul cu finantele?

Leave a Comment